ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γ. Αμυράς: Το Ποτάμι θα καταψηφίσει ή θα απόσχει από την ψηφοφορία για τις Πρέσπες

Γ. Αμυράς: Το Ποτάμι θα καταψηφίσει ή θα απόσχει από την ψηφοφορία για τις Πρέσπες

Σε συνεχείς διαβουλεύσεις για τη στάση που θα τηρήσουν στην ψηφοφορία για την Συμφωνία των Πρεσπών βρίσκονται οι βουλευτές του Ποταμιού, όπως ανέφερε ο Γιώργος Αμυράς, προσθέτοντας ότι οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν πιθανότατα σήμερα.

Μιλώντας στον Ant1 ο βουλευτής του Ποταμιού είπε ότι υπάρχουν δύο σκέψεις: «Η μία είναι να καταψηφίσουμε και οι πέντε τη Συμφωνία και η άλλη να απέχουμε ως κόμμα από την ψηφοφορία».

Ο ίδιος κάλεσε τον Πρωθυπουργό «να πάει στη Συμφωνία με τους 151 βουλευτές που έχει για την ψήφο εμπιστοσύνης». «Ας φανερώσει, αν έχει, τις κρυφές του καβάτζες ο Τσίπρας» πρόσθεσε.

Ο κ. Αμυράς ξεκαθάρισε ότι το Ποτάμι είναι κατά της ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, συμπληρώνοντας πως «δεν γίνεται με ‘ολίγη’ από Ποτάμι ο Τσίπρας να παραμένει Πρωθυπουργός και να περάσει τη Συμφωνία των Πρεσπών».

Κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση ότι «πάει να περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών με δανεικές ψήφους και μετακινήσεις βουλευτών», ξεκαθαρίζοντας πως «αυτό δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο βουλευτές του Ποταμιού να ψηφίσουν υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, είπε πως σε αυτή την περίπτωση «θα έχουμε μεγάλο θέμα», αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και αποχώρησής του από το κόμμα. «Ρωτήστε με εκείνη τη μέρα» ανέφερε, ενώ διέψευσε τα σενάρια που τον θέλουν να είναι υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία, λέγοντας: «είμαι Ποτάμι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.