Γ. Αμυράς: «Δεν διέλυσα εγώ το Ποτάμι – Δεν ήθελα να ακολουθήσω τον δρόμο του Δανέλλη»

Γ. Αμυράς: «Δεν διέλυσα εγώ το Ποτάμι – Δεν ήθελα να ακολουθήσω τον δρόμο του Δανέλλη»

Ο Γιώργος Αμυράς ανέλυσε από το βήμα της Βουλής τους λόγους που οδήγησαν στην αποχώρησή του από το Ποτάμι, επαναλαμβάνοντας πως θα καταψηφίσει τη Συμφωνία.

«Το Ποτάμι ελπίζω να βρει τη φώτισή του», ευχήθηκε, στέλνοντας μήνυμα στο Σταύρο Θεοδωράκη.

«Επειδή ακριβώς δεν ήθελα να ακολουθήσω τον δρόμο του Δανέλλη, επειδή το υπόλοιπο Ποτάμι θα ακολουθήσει τον δρόμο του Δανέλλη- ψηφίζοντας τη Συμφωνία- εγώ θα την καταψηφίσω» είπε ο κ. Αμυράς. Όπως είπε, ο Σπύρος Δανέλλης διαγράφηκε από το κόμμα και μετά η ηγεσία επιχειρηματολογούσε υπέρ της Συμφωνίας, όπως και ο Δανέλλης.

Μάλιστα, ο κ. Αμυράς επισήμανε ότι δεν διέλυσε αυτός το Ποτάμι. «Δεν ήμουν ο πρώτος, ήμουν ο έβδομος. Εγώ πίστευα ότι θα είμαι τελευταίος. Αλλά κάθε φορά που πήγαινα στο Ποτάμι αυτό άλλαζε κλειδαριές Μία ήταν με το ΠΑΣΟΚ, μετά έφυγε από το ΠΑΣΟΚ. Δε μπορείς να είσαι και παπάς και ζευγάς», τόνισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών, έκανε λόγο για μια «κακή συμφωνία που δε δίνει λύσεις και αντίθετα δημιουργεί νέες εστίες που μπορεί να πυροδοτηθούν στο μέλλον».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.