ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Σύρραξη» Θεοδωράκη – Ψαριανού στη Βουλή με βρισιές και σπρωξιές – Διαψεύδει ο ανεξάρτητος βουλευτής (upd)

«Σύρραξη» Θεοδωράκη – Ψαριανού στη Βουλή με βρισιές και σπρωξιές – Διαψεύδει ο ανεξάρτητος βουλευτής (upd)

(Ανανέωση 20.30) Αγριος καυγάς εκτυλίχθηκε στο περιστύλιο της Βουλής έξω από την αίθουσα της Ολομέλειας μεταξύ του προέδρου του Ποταμιού Στ. Θεοδωράκη και του ανεξάρτητου πλέον βουλευτή Γρηγόρη Ψαριανού.

Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν το επεισόδιο ως εξής:

Ο Ψαριανός πλησίασε τον Θεοδωράκη, μετά την ομιλία του. Τον εντόπισε στο διάδρομο της Βουλής κοντά στα γραφεία του Ποταμιού. Τότε του είπε:

“Ντροπή, θέλω να μιλήσουμε τώρα. Να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα”.

Ο Θεοδωράκης απάντησε: “Δεν έχουμε να πούμε τίποτα τώρα”.

Αφορμή για το επεισόδιο ανάμεσα στον Γρηγόρη Ψαριανό και τον Σταύρο Θεοδωράκη ήταν τα όσα είπε στην ομιλία του ο επικεφαλής του Ποταμιού ότι θα αποκαλύψει με στοιχεία την ερχόμενη εβδομάδα «ποιος σκότωσε την Κ.Ο. του Ποταμιού».

Ο Γρηγόρης Ψαριανός αντέδρασε, λέγοντας «Ντροπή σου! Ντροπή σου!».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης τού απάντησε: «Το δρόμο σου, τον δρόμο μου».

Οι δυο άνδρες φαίνεται πως αντάλλαξαν σκληρές κουβέντες με τον επικεφαλής του Ποταμιού να φεύγει βιαστικά και φωνάζοντας «αληταριά» ενώ ο Γρηγόρης Ψαριανός έφυγε προς την αντίθεση κατεύθυνση φωνάζοντας «Ντροπή – Ντροπή, Αν συνεχίσεις ετσι θα ξεφτιλιστείς».

Παράλληλα, σύμφωνα όσα είπαν αυτόπτες μάρτυρες, ο κ. Ψαριανός φαίνεται να έσπρωξε τον κ. Θεοδωράκη.

Τότε, σύμφωνα με τους παρόντες ,ορισμένοι μπήκαν ανάμεσά τους για να μην οξυνθούν περαιτέρω τα πνεύματα μεταξύ τους. Παρόντες ήταν και ο Γιώργος Μαυρωτάς και στελέχη του Ποταμιού.

Τι αναφέρει ο Ψαριανός για τον διαπληκτισμό του με τον Θεοδωράκη

«Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη.

Ακολουθούν δημοσιεύματα πάνω σε ένα κατά φαντασίαν επεισόδιο. Πρόκειται απλώς για έναν έντονο πράγματι διαξιφισμό στο διάδρομο, ανάμεσα στον Σταύρο Θεοδωράκη και τον Γρηγόρη Ψαριανό, σε σχέση με κάποια πράγματα αβάσιμα που είπε λίγο νωρίτερα ο ΣΘ στην ομιλία του.

Δεν υπήρξαν ούτε βρισίδια, ούτε απειλές κλπ.

Τα υπόλοιπα είναι φαντασιώσεις και περίεργα δημοσιεύματα.

Το μόνο που πράγματι ειπώθηκε είναι το “καθένας τώρα το δρόμο του”, από τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Ανεβάζουμε όλα τα σχετικά δημοσιεύματα.

Υ.Γ.: Επειδή πολλοί διψάνε για ξεμαλλιάσματα στις γειτονιές από κυράτσες που ουρλιάζουν, τούς παραπέμπουμε στις παλιές ασπρόμαυρες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εμείς Κυράτσες δεν είμαστε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.