ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Στ. Θεοδωράκης για κακοκαιρία στα Χανιά: «Να παρθούν σωστές αποφάσεις ώστε να μη θρηνήσουμε θύματα»

Στ. Θεοδωράκης για κακοκαιρία στα Χανιά: «Να παρθούν σωστές αποφάσεις ώστε να μη θρηνήσουμε θύματα»

Με ανάρτησή του στα social media ο Σταύρος Θεοδωράκης αναφέρθηκε στην κακοκαιρία που πλήττει την Κρήτη και τόνισε την ανάγκη άμεσης κινητοποίησης από την Πολιτεία.

Ο κ. Θεοδωράκης με αφορμή τις καταστροφές στην Κρήτη από την κακοκαιρία τόνισε πως θα πρέπει «να διασφαλιστεί ότι δεν θα θρηνήσουμε θύματα μέσα στην νύχτα. Το υπουργείο Αμύνης πρέπει να στείλει χωρίς καθυστέρηση μονάδες μηχανικού, να στηθούν γέφυρες όπου είναι δυνατόν. Να δώσει το παρών το κράτος με άμεσες ενέργειες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια της ανάρτησής του στο facebook ο Σταύρος Θεοδωράκης επισημαίνει ότι «ο βόρειος οδικός άξονας, έξω από τον Γαλατά, έμεινε κλειστός για δύο μήνες μετά τις κατολισθήσεις που προκάλεσαν οι βροχές του Δεκέμβρη. Αν λοιπόν η «εθνική» έκλεισε μετά από μια κακοκαιρία, τι θα γίνει τώρα που οι ουρανοί έχουν κυριολεκτικά ανοίξει; Αυτό αναρωτιούνται όλοι αυτές τις ώρες στα Χανιά και η κυβέρνηση πρέπει να δώσει πειστικές απαντήσεις. Με έργα, όχι με λόγια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.