ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Καρφιά» Στ. Θεοδωράκη σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ: «Οι μολότοφ σκοτώνουν αλλά και οι δεξιοί λαϊκισμοί σκοτώνουν τη λογική»

«Καρφιά» Στ. Θεοδωράκη σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ: «Οι μολότοφ σκοτώνουν αλλά και οι δεξιοί λαϊκισμοί σκοτώνουν τη λογική»

Δριμεία κριτική σε κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση άσκησε ο Σταύρος Θεοδωράκης από το βήμα της Βουλής.

Συγκεκριμένα ο επικεφαλής του Ποταμιού «καρφώνοντας» τον Γ. Κυρίτση υπογράμμισε ότι οι μολότοφ σκοτώνουν, αλλά όπως είπε «και οι δεξιοί λαϊκισμοί σκοτώνουν τη λογική»!

Κατά τον κ. Θεοδωράκη «αντί να ακούσουμε τις προτάσεις να προβληματιστούμε και να αφήσουμε την κοινότητα νομικών να συζητήσει τις αλλαγές πρυτάνευσε κι εδώ ο λαϊκισμός με κάποιους από ΝΔ να απορρίπτουν μεμιάς όλες τις αλλαγές που προτείνονται και συζητούνται εδώ και τουλάχιστον 10 χρόνια και κάποιους από τα αριστερά να λένε ότι οι μολότοφ δεν σκοτώνουν». Ο επικεφαλής του Ποταμιού εξέφρασε, πάντως, τους προβληματισμούς του, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι θα περιμένει πρώτα να ακούσει τις απόψεις των ειδικών.

Την ίδια ώρα, μιλώντας για την αναθεώρηση του άρθρου 16 σχετικά με τα ιδιωτικά πανεπιστήμια υπογράμμισε ότι σήμερα αποχαιρετούμε την ελπίδα ότι η Ελλάδα θα ενταχθεί στις σύγχρονες χώρες που έχουν μη κρατικά πανεπιστήμια. «Ενώ συζητούσαμε πώς θα απενεργοποιήσουμε τη βόμβα του δημογραφικού, αντί για μια προσπάθεια επαναπατρισμού φοιτητών επιμένετε να αρνείστε την πρόταση για την ύπαρξη μη κρατικών πανεπιστημίων με ρητή διαβεβαίωση ότι θα είναι μη κερδοσκοπικά, ότι θα δίνουν υποτροφίες», τόνισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Θεοδωράκης είπε, δε, ότι βρισκόμαστε σε μια Βουλή που δεν ακούει. «Η ΝΔ δεν θέλει μια νέα σχέση κράτους εκκλησίας με σεβασμό μεν αλλά χωρίς παρέμβαση πχ στην καύση νεκρών κι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει μια ανεξάρτητη δικαιοσύνη», τόνισε κλείνοντας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.