«Φτύνει εκεί που έγλυφε» ο Σ.Δανέλλης: «Ξεπέφτει σε κατινιές το Ποτάμι»

«Φτύνει εκεί που έγλυφε» ο Σ.Δανέλλης: «Ξεπέφτει σε κατινιές το Ποτάμι»

Σε πολύ υψηλούς τόνους συνεχίζεται η αντιπαράθεση του Σπύρου Δανέλλη με το Ποτάμι. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα ο βουλευτής Ηρακλείου επιτίθεται στη Σεβαστουπόλεως με αφορμή τα σχόλια του Ποταμιού ότι περιμένει στην ουρά για μια θέση στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι τουλάχιστον ανήθικο και γελοίο να με κατηγορούν για συναλλαγή και ιδιοτέλεια, με αντάλλαγμα μια θέση στο 42μελές ευρωψηφοδέλτιο, με σταυρό προτίμησης» είπε ο βουλευτής αναφερόμενος στην ανακοίνωση του Ποταμιού.

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή του ο Σπύρος Δανέλλης αναφέρει:

«Όσο άχαρο κι αν μου είναι, αυτή τη φορά, οφείλω να απαντήσω στο Ποτάμι.

Θα ήταν πιο χρήσιμο και ειλικρινές αντί να ξεπέφτει σε «κατινιές» που δεν τιμούν την ιστορία του, να αναρωτηθεί με πολιτικούς όρους γιατί εξαϋλώθηκε, γιατί στάθηκε ανίκανο να διαχειριστεί τη δυναμική που του έδωσαν οι πολίτες.

Αφού είδαν πως Υπουργείο, Δήμος ή Περιφέρεια δεν υπήρξαν, το τροπάριο άλλαξε. Πλέον κατηγορούμαι για συναλλαγή και ιδιοτέλεια, με αντάλλαγμα μια θέση στο 42μελές ευρωψηφοδέλτιο, με σταυρό προτίμησης σε ολόκληρη την χώρα. Είναι τουλάχιστον ανήθικο και γελοίο!

Όσο για τη βουλευτική έδρα υπενθυμίζω πως δεν έφυγα. Εκείνοι με διέγραψαν. Και με διέγραψαν, επειδή τους έδωσα την ευκαιρία να πράξουν το πατριωτικό τους καθήκον, ψηφίζοντας τη Συμφωνία των Πρεσπών».

Ποτάμι: Ο Δανέλλης περιμένει στην ουρά για μια θέση στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Την Κυριακή, το Ποτάμι με ανακοίνωσή του είχε σχολιάσει δηκτικά την συνέντευξη του Σπύρου Δανέλλη σε κυριακάτικη εφημερίδα με αφορμή την απάντηση του τελευταίου σε ερώτηση για το αν θα συμμετάσχει στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

«Σε παρακλητικό ύφος κινείται η απάντηση του Σπύρου Δανέλλη στο ερώτημα αν θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές», σημείωνε στην ανακοίνωσή του το Ποτάμι, μετά την απάντηση του πρώην βουλευτή του σε ερώτημα της εφημερίδας Έθνος για το αν είναι θέμα ημερών η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για την Ευρωβουλή με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αυτό δεν εξαρτάται μόνο από εμένα, θα φανεί», απάντησε συγκεκριμένα ο κ. Δανέλλης, με το Ποτάμι να σχολιάζει: «Οι εποχές που έλεγε (σ.σ. ο κ. Δανέλλης) “δεν θα είμαι υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ αλλά κι αν είμαι, θα παραδώσω την έδρα μου στο Ποτάμι γιατί εγώ δεν είμαι σαν τους άλλους”, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Τώρα στην ουρά περιμένει και αυτός μια θέση, μια εξασφάλιση, κάτι τις τέλος πάντων που θα μειώσει την αγωνία του για το μέλλον. “Αχ, πού ‘σαι, νιότη, που ‘δειχνες πως θα γινόμουν άλλος», που λέει και ο ποιητής, ανέφερε το Ποτάμι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.