Τί συζητούσαν οι πολιτικοί αρχηγοί στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου

Τί συζητούσαν οι πολιτικοί αρχηγοί στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου

Ως είθισται, οι πολιτικοί αρχηγοί, μετά και το μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας προσήλθαν στο περίφημο κιόσκι του Προεδρικού Μεγάρου. Ολοι τους κάθισαν γύρω από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και όπως φάνηκε από τα πλάνα που μετέδωσε η ΕΡΤ στην αρχή υπήρξε κάποιος σύντομος διάλογος του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη με τον κ. Παυλόπουλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τι συζητήθηκε στη συνέχεια; Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης είχε  αρκετές απορίες για την αυριανή εκδήλωση στο προαύλιο της Βουλής όπου ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να παρουσιάσει τις κυβερνητικές προτάσεις για τη συνταγματική αναθεώρηση και «βομβάρδισε» τον πρωθυπουργό με σχετικές ερωτήσεις, με τον τελευταίο να του απαντά και τους υπολοίπους να ακούν…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.