ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πρ. Παυλόπουλος: «Η Επέτειος απελευθέρωσης της Λήμνου διδάσκει την καταστροφική επιρροή του διχασμού»

Πρ. Παυλόπουλος: «Η Επέτειος απελευθέρωσης της Λήμνου διδάσκει την καταστροφική επιρροή του διχασμού»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, επ’ ευκαιρία της 104ης Επετείου Απελευθέρωσης της Λήμνου από τον τουρκικό ζυγό, σε δηλώσεις του από το νησί, υπογράμμισε ότι «Η Επέτειος απελευθέρωσης της Λήμνου διδάσκει, στο διηνεκές, την καθοριστική σημασία της ενότητας και, αντιθέτως, την καταστροφική επιρροή του διχασμού, σε κάθε περίσταση υπεράσπισης των εθνικών μας στόχων και των εθνικών μας δικαίων».

Τόνισε επίσης ότι με αφετηρία αυτή την κορυφαία Επέτειο πρέπει να μην ξεχνάμε υπό ποιες συνθήκες κατέστη εφικτή η απελευθέρωση της Λήμνου και διευκρίνισε ότι τούτο επιτεύχθηκε κυρίως λόγω του πνεύματος αφενός ενότητας και ομοψυχίας και, αφετέρου, άριστης προετοιμασίας και οργάνωσης του όλου ιστορικού αυτού εγχειρήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.