ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Το διήμερο που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Π.Παυλόπουλος δεν ορκίζει κυβέρνηση

Το διήμερο που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Π.Παυλόπουλος δεν ορκίζει κυβέρνηση

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς για τον ανασχηματισμό, αλλά εγώ αυτό που ξέρω είναι ένα. Υπάρχουν στο ημερολόγιο του κ. Προκόπη Παυλόπουλου, δύο ημέρες που δεν μπορεί να ορκίσει τη νέα κυβέρνηση και γι ´ αυτό θα πρέπει να το έχει υπόψη του ο πρωθυπουργός. Βλέποντας το πρόγραμμα του προέδρου Δημοκρατίας, θα λείψει εκτός Αθηνών δύο ημέρες. 26-28 Οκτωβρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη στους εορτασμούς του Αγίου Δημητρίου 26 Οκτωβρίου Πολυούχου της πόλης και 28 Οκτωβρίου της εθνικής επετείου. Οπότε , τις δύο αυτές ημέρες είναι αδύνατον να ορκίσει τη νέα κυβέρνηση στην περίπτωση που ο κ. Τσίπρας εκείνες τις ημέρες και όχι πιο πριν ή πιο μετά , προχωρήσει σε ανασχηματισμό της κυβέρνησης του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.