ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Π.Παυλόπουλος: Υποδέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο τη πρωταθλήτρια σκάκι Σταυρούλα Τσολακίδου

Π.Παυλόπουλος: Υποδέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο τη πρωταθλήτρια σκάκι Σταυρούλα Τσολακίδου

Υπόδειγμα προς τη νέα γενιά χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Νεανίδων στο σκάκι για το 2016 Σταυρούλα Τσολακίδου

Ο κ. Παυλόπουλος συναντήθηκε μαζί της νωρίτερα σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή και του προέδρου και αντιπροέδρου της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας κ.κ. Γιώργου Μακρόπουλου και Βασίλη Θεοδωρίδη.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αφού τη συνεχάρη για την κορυφαία της διάκριση για τρίτη φορά, την χαρακτήρισε υπόδειγμα αριστείας και στο σκάκι αλλά και στο σχολείο και τόνισε ότι αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα για την νέα γενιά και τους νέους ανθρώπους, που πλήττονται περισσότερο από όλους από την κρίση, που μαστίζει την ελληνική κοινωνία.

«Δίνεις, λοιπόν, το παράδειγμα στους νέους ανθρώπους για ν’αντιληφθούν ότι αν εκείνοι πιστεύουν στον εαυτό τους και στις ικανότητές τους μπορούν να καταφέρουν πολλά.

Συνέχισε έτσι και εύχομαι και πολλοί άλλοι να συνεχίσουν το δικό σου παράδειγμα» υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά της η Σταυρούλα Τσολακίδου, αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τόνισε ότι θα προσπαθήσει και στο μέλλον να δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να φέρει κι άλλες επιτυχίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.