Π.Παυλόπουλος για «Μακεδονία»: «Ουδείς έχει το δικαίωμα να διεκδικεί πράγματα που δεν του ανήκουν»

Π.Παυλόπουλος για «Μακεδονία»: «Ουδείς έχει το δικαίωμα να διεκδικεί πράγματα που δεν του ανήκουν»

Την ανάγκη υπεράσπισης της αποδεδειγμένης ελληνικότητας της Μακεδονίας και της οφειλόμενης απάντησης στους παραχαράκτες και κιβδηλοποιούς της Ιστορίας, τόνισε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος κατά την αντιφώνηση του στη διάρκεια της τελετής ανακήρυξης του σε επίτιμο δημότη του Δήμου Δέλτα.

«Ουδείς έχει το δικαίωμα να διεκδικεί πράγματα που δεν του ανήκουν.

Με κλοπή της ιστορίας δεν μπορείς να γράψεις εποποιία που δεν υπήρξε ποτέ. Τείνουμε χείρα φιλίας προς τους γείτονες, όμως αυτό που μας ανήκει δεν πρόκειται να το παραχωρήσουμε ποτέ», επεσήμανε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας που παρέστη στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 104η επέτειο απελευθέρωσης της Χαλάστρας το 1912 αναφέρθηκε στην ηρωική πράξη των κατοίκων της περιοχής που με δικά τους μέσα συνέβαλαν στην κατασκευή δύο γεφυρών στον ποταμό Αξιό κι έτσι κατάφεραν να περάσει ο Ελληνικός Στρατός και να μπει πρώτος στη Θεσσαλονίκη για να την απελευθερώσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.