Π. Παυλόπουλος από Θεσσαλονίκη: «Η ελληνικότητα της Μακεδονίας είναι αδιαμφισβήτητη και αδιαπραγμάτευτη»

Π. Παυλόπουλος από Θεσσαλονίκη: «Η ελληνικότητα της Μακεδονίας είναι αδιαμφισβήτητη και αδιαπραγμάτευτη»

Στην «αδιαμφισβήτητη και αδιαπραγμάτευτη ελληνικότητα της Μακεδονίας» αναφέρθηκε για άλλη μία φορά ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, σε δηλώσεις του μετά τη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης.

Όπως ανέφερε: «Η ημέρα εορτασμού της ιερής μνήμης του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης Αγίου Δημητρίου είναι και επέτειος τιμής της μεγαλειώδους πορείας της Θεσσαλονίκης αφενός στην Ιστορία του Έθνους των Ελλήνων και της Ορθοδοξίας.

Και, αφετέρου, ως κιβωτού και ακοίμητου φρουρού της αδιαμφισβήτητης και αδιαπραγμάτευτης Ελληνικότητας της Μακεδονίας μας».

Ο κ. Παυλόπουλος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για τις εκδηλώσεις για τον τριπλό εορτασμό του Αγίου Δημητρίου, της απελευθέρωσης της πόλης και της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, οι οποίες θα κορυφωθούν με τη στρατιωτική παρέλαση, στις 11 το πρωί της Παρασκευής, στην παραλιακή Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Στις 13.30 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένο το γεύμα προς τιμήν του Προέδρου της Δημοκρατίας, στη Λέσχη Αξιωματικών, όπου θα υπάρξει προσφώνηση από τον διοικητή του Γ΄ Σώματος Στρατού αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή και αντιφώνηση από τον κ. Παυλόπουλο.

Στις 6.30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η πανηγυρική εκδήλωση στην αίθουσα τελετών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου (ΑΠΘ) και στις 8 μ.μ. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μιλήσει στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, με θέμα «Η επικυριαρχία του “οικονομικού” επί του “θεσμικού” ως αιτία διάβρωσης του κοινωνικού κράτους δικαίου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η μαθητική παρέλαση θα γίνει αύριο στις 11 το πρωί στην οδό Τσιμισκή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.