ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Π. Παυλόπουλος για Eurogroup: «Πώς είναι δυνατόν ένα όργανο χωρίς θεσμικό ρόλο να αποφασίζει για την Ελλάδα;»

Π. Παυλόπουλος για Eurogroup: «Πώς είναι δυνατόν ένα όργανο χωρίς θεσμικό ρόλο να αποφασίζει για την Ελλάδα;»

Έντονο προβληματισμό για το ρόλο του Eurogroup στη διαδικασία λήψης αποφάσεων στο ελληνικό ζήτημα και στα Μνημόνια, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος μιλώντας στην εκδήλωση για την ανακήρυξή του ως επίτιμου καθηγητή μεταπτυχιακών σπουδών του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφερόμενος σε δύο πρόσφατες αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου που έκρινε ότι το Eurogroup αποτελεί «άτυπο και άνευ κρίσιμης θεσμικής σημασίας forum των υπουργών οικονομικών της Ευρωζώνης», ο κ. Παυλόπουλος αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν στην περίπτωση της Ελλάδας όλες οι αποφάσεις για την εφαρμογή των μνημονίων και των αντίστοιχων δρακόντειων κυρώσεων να λαμβάνονται στις συνεδριάσεις των Eurogroup.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.