Συλλυπητήρια Π. Παυλόπουλου σε Βερολίνο και Μόσχα

Συλλυπητήρια Π. Παυλόπουλου σε Βερολίνο και Μόσχα

Κατόπιν εντολής του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου ο γενικός γραμματέας της Προεδρίας της Δημοκρατίας πρέσβης, Γιώργος Γεννηματάς, επικοινώνησε χθες αργά το βράδυ με τον Γερμανό πρεσβευτή στην Αθήνα, Πέτερ Πέτερ Σόοφ και του εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για την τρομοκρατική ενέργεια στο Βερολίνο, καθώς και την απερίφραστη καταδίκη της.

Ο κ. Γεννηματάς εξέφρασε στον Γερμανό διπλωμάτη τα συλλυπητήρια του Προέδρου της Δημοκρατίας στις οικογένειες των θυμάτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης ο κ. Γεννηματάς κατόπιν εντολής του Προέδρου της Δημοκρατίας, επικοινώνησε σήμερα με τον πρεσβευτή-σύμβουλο στην Αθήνα (ο πρέσβης κ. Μασλώφ απουσιάζει), Όλεγκ Μπρετίχιν, και του εξέφρασε τα συλλυπητήρια και τον αποτροπιασμό του για τη χθεσινή ειδεχθή τρομοκρατική πράξη που είχε ως θύμα τον Ρώσο πρέσβη στην Άγκυρα εν ώρα καθήκοντος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.