ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πρ. Παυλόπουλος: Επικοινώνησε τηλεφωνικά με στρατιωτικά φυλάκια

Πρ. Παυλόπουλος: Επικοινώνησε τηλεφωνικά με στρατιωτικά φυλάκια

Τηλεφωνική συνομιλία με τους επικεφαλής των Επιτηρητικών Φυλακίων Μαρασίων Έβρου και Αγαθονησίου, με τον Κυβερνήτη της Φρεγάτας «Ναυαρίνον» και με τον επικεφαλής 130ης Σμηναρχίας στη Λήμνο είχε σήμερα μεταξύ 7 και 8 μ.μ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχήθηκε Καλή Χρονιά στους στρατευμένους και τους εξέφρασε, εκτός από την αυτονόητη ευαρέσκειά του, την ευγνωμοσύνη του Ελληνικού Λαού για το υψηλό φρόνημα και την αποτελεσματικότητα κατά την επιτέλεση του ιερού καθήκοντος της υπεράσπισης της Εθνικής Κυριαρχίας και της Εδαφικής Ακεραιότητας της Πατρίδας μας αλλά και της φύλαξης των Ελληνικών και Ευρωπαϊκών Συνόρων.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνομίλησε, μέσω δορυφόρου, με τους Πλοιάρχους δύο ελληνικών ποντοπόρων πλοίων που έπλεαν, αντιστοίχως, στον Ειρηνικό και στον Ινδικό Ωκεανό και αντάλλαξε μαζί τους ευχές για το Νέο Έτος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.