Συνάντηση Πρ. Παυλόπουλου με τον νέο πρόεδρο της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών

Συνάντηση Πρ. Παυλόπουλου με τον νέο πρόεδρο της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών

Τον νέο πρόεδρο της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών (ΕΕΤ) Νικόλαο Καραμούζη και τους αντιπροέδρους της Γεώργιο Χατζηνικολάου, Παναγιώτη-Αριστείδη Θωμόπουλο και Βασίλειο Ράπανο και τον γενικό γραμματέα Χρήστο Γκόρτσο, δέχθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Στις δηλώσεις του μπροστά στην κάμερα ο πρόεδρος της ΕΕΤ Νικόλαος Καραμούζης επισήμανε ότι ο λόγος της επίσκεψής είναι ενημερωτικός για τις εξελίξεις στον τραπεζικό τομέα και την οικονομία. Ο τραπεζικός τομέας έχει σταθεροποιηθεί και υπάρχουν σαφείς ενδείξεις βελτίωσής του, είπε ο κ. Καραμούζης.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχήθηκε στον κ. Καραμούζη και στους αντιπροέδρους της ΕΕΤ καλή επιτυχία, που θα αποτελέσει επιτυχία του τραπεζικού συστήματος γενικότερα. «Ξέρουμε όλοι την σημασία την οποία έχει το τραπεζικό σύστημα. Εύχομαι και ελπίζω και από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ένωσης και κυρίως από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας να υπάρξει εκείνη η συμπαράσταση που την αξίζει και την έχει ανάγκη το τραπεζικό μας σύστημα. Ώστε να μπορέσει να αποτελέσει τον μοχλό για την ανάπτυξη της χώρας και την έξοδό της απ’ αυτή την μεγάλη κρίση», ανέφερε ο κ. Παυλόπουλος.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.