Ο πρίγκιπας Κάρολος ζήτησε από τον Π. Παυλόπουλο να… αυτοπροσκαληθεί ώστε να έρθει στην Ελλάδα

Ο πρίγκιπας Κάρολος ζήτησε από τον Π. Παυλόπουλο να… αυτοπροσκαληθεί ώστε να έρθει στην Ελλάδα

Η μεγάλη επιθυμία του πρίγκιπα Καρόλου να επισκεφθεί την Ελλάδα φαίνεται πως τον οδήγησε στον να… αυτοπροσκαληθεί, καθώς σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει ουδέποτε έλαβε πρόσκληση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», δεν ήταν ιδέα του Προκόπη Παυλόπουλου να καλέσει τον Πρίγκιπα Κάρολο στην Ελλάδα, αλλά του ίδιου του γαλαζοαίματου. Κι όμως, ο Πρίγκιπας της Ουαλίας ζήτησε από τον κ. Παυλόπουλο να τον προσκαλέσει στην Ελλάδα (γιατί το ήθελε πολύ η Καμίλα) και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ικανοποίησε το αίτημά του.

Έτσι, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας του έστειλε αμέσως την πρόσκληση, εκείνος την αποδέχθηκε με μεγάλη χαρά κι έτσι καθορίστηκε η ημερομηνία της επίσκεψης, όπου θα είναι στις 9 Μαΐου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Πρίγκιπας Κάρολος θα μείνει μόνο μία ημέρα στην Αθήνα, καθώς ο ίδιος θέλει να περάσει τις υπόλοιπες δύο μέρες στο Ιόνιο και την Τήνο (για να προσκυνήσει τη Μεγαλόχαρη).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.