Π.Παυλόπουλος για Πολυτεχνείο: «Εμβληματική ημέρα περίσκεψης για την αξία ελευθερίας και Δημοκρατίας»

Π.Παυλόπουλος για Πολυτεχνείο: «Εμβληματική ημέρα περίσκεψης για την αξία ελευθερίας και Δημοκρατίας»

«Η Επέτειος της εξέγερσης του Πολυτεχνείου είναι πρωτίστως Επέτειος μνήμης των Αγωνιστών και, ιδίως, εκείνων που έπεσαν υπέρ της Δημοκρατίας», υπογραμμίζει στο μήνυμά του για την επέτειο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

«Είναι όμως -προσθέτει- και εμβληματική ημέρα περίσκεψης ως προς την διαχρονική αξία της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας καθώς και ως προς την ανάγκη της καθημερινής και άνευ όρων υπεράσπισής τους. Υπεράσπισης η οποία, όπως αναδεικνύει η σύγχρονη κρίσιμη συγκυρία, δεν αφορά μόνο τον Τόπο μας, αλλά και την Ευρωπαϊκή Ένωση, συνακόλουθα δε αυτό τούτο το Ευρωπαϊκό Οικοδόμημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και τούτο διότι αποτελεί κοινό τόπο πλέον η διαπίστωση ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ευρωπαϊκό Οικοδόμημα απειλούνται ευθέως από άκρως επικίνδυνα μορφώματα λαϊκισμού – που παραπέμπουν ακόμη και στη νοοτροπία του φασισμού ή και του ναζισμού – τα οποία πολλαπλασιάζονται δυστυχώς σε κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τα οποία έχουμε χρέος, όλοι οι συνειδητοποιημένοι Ευρωπαίοι, ν’αντιμετωπίσουμε ως ειδεχθείς εχθρούς της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας», καταλήγει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.