Δεν θα παρέμβει ο ΠτΔ για τις προεκλογικές αλλαγές στην ηγεσία της Δικαιοσύνης

Δεν θα παρέμβει ο ΠτΔ για τις προεκλογικές αλλαγές στην ηγεσία της Δικαιοσύνης

Τελικά δεν θα παρέμβει ο ΠτΔ για το ζήτημα των αλλαγών στην ηγεσία της Δικαιοσύνης λίγο πριν τις εκλογές.

Πηγές από την Προεδρία της Δημοκρατίας τονίζουν χαρακτηριστικά ότι ποτέ δεν υπήρξε συνάντηση ή τηλεφωνική επικοινωνία του Προκόπη Παυλόπουλου με τον πρωθυπουργό ούτε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έστειλε οποιοδήποτε μήνυμα στον Αλέξη Τσίπρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι διευκρινίσεις από τις πηγές της Προεδρίας έρχονται μετά από δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας και έφεραν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας διατεθειμένο να μην υπογράψει το προεδρικό διάταγμα για τις αλλαγές στην ηγεσία της Δικαιοσύνης αν δεν υπάρχει διακομματική συναίνεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.