Π.Παυλόπουλος δίπλα στους Τραμπ και τη βασίλισσα Ελισάβετ

Π.Παυλόπουλος δίπλα στους Τραμπ και τη βασίλισσα Ελισάβετ

Την Ελλάδα εκπροσώπησε ο Προκόπης Παυλόπουλος, που κάθισε δίπλα στην απαστράπτουσα Μελάνια Τραμπ και στη βασίλισσα Ελισάβετ. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ταξίδεψε σήμερα μέχρι το Πόρτσμουθ προκειμένου να παραβρεθεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απόβαση των Συμμαχικών Δυνάμεων στη Νορμανδία, την 5η Ιουνίου 1944, που σήμανε την αρχή του τέλους του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και της ναζιστικής Γερμανίας.

Στην τελετή, 300 ήρωες που επιβίωσαν από την εισβολή στη Γαλλία το 1944 ήταν οι επίτιμοι καλεσμένοι, με μια ομάδα να τους χαιρετά για τις θυσίες τους εναντίον της Γερμανίας του Χίτλερ.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος δίπλα στη Μελάνια Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ συνοδευόμενος από την Πρώτη Κυρία Μελάνια, η οποία έδωσε πάλι ρεσιτάλ μόδας, με ένα λευκό παλτό και ένα λευκό καπέλο, κάθισαν δίπλα στη βασίλισσα και τον πρίγκιπα Κάρολο. Η Μελάνια, μάλιστα, είχε στα αριστερά της τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, ο οποίος ήταν αφοσιωμένος στην τελετή, με το προεδρικό ζεύγος της Αμερικής να μοιράζεται αστεία με τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Συγκεκριμένα, στην πρώτη σειρά πήραν τις θέσεις τους ο Εμανουέλ Μακρόν, η Τερέζα Μέι, ο πρίγκιπας Κάρολος, η βασίλισσα Ελισάβετ, ο Ντόναλντ Τραμπ, η Μελάνια Τραμπ, ο Προκόπης Παυλόπουλος και η Άνγκελα Μέρκελ.

Το μήνυμα του Προκόπη Παυλόπουλου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η ιστορική, από κάθε άποψη, επιχείρηση της Απόβασης στη Νορμανδία ήταν έργο της στενής συνεργασίας των διψασμένων για ελευθερία και Δημοκρατία λαών της Ευρώπης με τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Αυτή η συνεργασία είναι επίκαιρη και αναγκαία, αν αναλογισθούμε τι συμβαίνει σήμερα στον Πλανήτη. Μέσω αυτής πρέπει, για μιαν ακόμη φορά, να υπερασπισθούμε, σε όλο τον κόσμο, την ειρήνη, την ελευθερία και την δημοκρατία. Και κάθε μια πλευρά αναλαμβάνει τις ευθύνες της απέναντι σε αυτό το ιστορικό χρέος», σημείωσε ο κ. Παυλόπουλος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.