ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Υπάρχει θέμα διαδοχής του ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλου;

Υπάρχει θέμα διαδοχής του ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλου;

Η ονοματολογία για τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, καθώς η θητεία του Προκόπη Παυλόπουλου λήγει τον Μάρτιο του 2020, διευρύνεται καθημερινά, αν και τίποτα δεν καταδεικνύει για την ώρα ότι δεν θα ανανεωθεί η θητεία του, καθώς, γενικά έχει αποδοχή και εκτελεί αποτελεσματικά τα προεδρικά του καθήκοντα.

Πάντως το δίδυμο «κεντροδεξιά κυβέρνηση-κεντροαριστερός ΠτΔ» και το αντίστροφο ίσως λειτουργήσει, αν αποφασιστεί από τη ΝΔ η μη παραμονή του Π.Παυλόπουλου στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακούγονται ονόματα από το «σημιτικό» ΠΑΣΟΚ, η Άννα Διαμαντοπούλου, ανοίγοντας έτσι την συζήτηση να γίνει ανώτατος άρχων της χώρας για πρώτη φορά μια γυναίκα, σχετικό ενδιαφέρον έχει δείξει ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς,

Ως διάδοχος του Πρ. Παυλόπουλου (αν αποφασιστεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη η μη ανανέωση της θητείας του) παίζει και ο Ευάγγελος Βενιζέλος αν βέβαια η Φώφη Γεννηματά δώσει το πράσινο φως, αφού απαιτούνται οι 22 ψήφοι του ΚΙΝΑΛ για να εκλεγεί στην τρίτη ψηφοφορία.

Ισχυρό, πάντως, παραμένει, όπως προαναφέραμε και το ενδεχόμενο ο Προκόπης Παυλόπουλος να ανανεώσει τη θητεία του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Κυρ. Μητσοτάκης δήλωσε πρόσφατα ότι ασκεί άψογα τα καθήκοντά του, ενώ και ο Αλ. Τσίπρας έχει εκφραστεί πολύ θετικά για τον Πρόεδρο της ∆ημοκρατίας, αν και κάποιοι στην Κουμουνδούρου δεν είδαν με καλό μάτι την απόφασή του να μην υπογράψει τα Προεδρικά ∆ιατάγματα για τη νέα ηγεσία της ∆ικαιοσύνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.