ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΠτΔ Προκοπής Παυλόπουλος: «Η Ιστορία θα μας κρίνει για τις Πρέσπες»

ΠτΔ Προκοπής Παυλόπουλος: «Η Ιστορία θα μας κρίνει για τις Πρέσπες»

Πέρυσι τέτοια εποχή η επικεφαλής του Κινήματος Διέξοδος Ελλάς, Γεωργία Μπιτάκου με τους συναγωνιστές της ήταν για 45 νύχτες στην Ηρώδου Αττικού έξω από το Προεδρικό Μέγαρο ζητώντας παραίτηση του ΠτΔ προκειμένου να αποφευχθεί η υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών που εκχώρησε το όνομα της Μακεδονίας τη γλώσσα και την εθνότητα.

Ένα χρόνο μετά και αφού σύμφωνα με Συνταγματολογους, νομικούς και διεθνολόγους παραβιάστηκαν κατάφωρα το Ελληνικό Σύνταγμα, το Διεθνές Δίκαιο, η Συνθήκη της Βιέννης και η Σύμβαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΟΗΕ, με την υπογραφή της Συμφωνίας στις Πρέσπες που είχε απέναντι τη συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, και ενώ η Γεωργία Μπιτακου βρισκόταν σε περίπτερο του εκδότη της Αλεξάνδρου Τσινια, στο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο, έρχεται δίπλα της ο ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος στα πλαίσια των εγκαινίων.

Η κα Μπιτάκου που κατέγραφε συνέντευξη με τον εκδότη, έστρεψε το κινητό της επάνω στον ΠτΔ που βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής και τον ρώτησε αιφνιδιάζοντας τον τι πιστεύει για τη Συμφωνία των Πρεσπων.

Ο κ. Παυλοπουλος ήρθε σε εμφανή αμηχανία όπως φαίνεται και στα πλάνα και αφού προσπέρασε την Κα Μπιτάκου, στράφηκε ξανά προς το μέρος της και με έμφαση είπε μονολεκτικά “Ιστορία”, υπονοώντας προφανώς πως θα μας κρίνει η ιστορία. Άμεση και η δευτερολογία της Μπιτάκου που του φώναξε… “πρώτα θα σας κρίνει η Δικαιοσύνη και μετά η Ιστορία κύριε Παυλόπουλε”.

Το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που μεταδιδόταν ζωντανά στο 8:43

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.