ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Π.Παυλόπουλος: Η διεύρυνση της ΕΕ και η Προεδρία της Κροατίας κυριάρχησαν στη συνάντηση με τον Κροάτη πρωθυπουργό (φωτό)

Π.Παυλόπουλος: Η διεύρυνση της ΕΕ και η Προεδρία της Κροατίας κυριάρχησαν στη συνάντηση με τον Κροάτη πρωθυπουργό (φωτό)

Η διεύρυνση της ΕΕ και η Προεδρία της Κροατίας επί τάπητος στη συνάντηση που είχε ο ΠτΔ, Προκόπης Παυλόπουλος, με τον πρωθυπουργό της Κροατίας Α.Πλένκοβιτς στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, δέχθηκε νωρίτερα σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο τον πρωθυπουργό της Κροατίας Αντρέι Πλένκοβιτς, υπογραμμίζοντας ότι η επίσκεψή του στη χώρα μας θα συμβάλει στην περαιτέρω βελτίωση των ήδη εξαιρετικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Κροατίας.

Ο κ. Παυλόπουλος τόνισε ότι «είμαστε πεπεισμένοι ότι η κροατική Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα στεφθεί μ΄ επιτυχία και είμαστε έτοιμοι να συνεργασθούμε προς αυτή την κατεύθυνση»,

ενώ παράλληλα σημείωσε ότι «υποστηρίζουμε σταθερά την προοπτική εισδοχής της χώρας σας στη ζώνη Σένγκεν, στην Ευρωζώνη και στον ΟΟΣΑ».

Ο Παυλόπουλος και η ευρωπαϊκή διεύρυνση

Καταλήγοντας, υπενθύμισε ότι η Ελλάδα ευνοεί την διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με την είσοδο σε αυτήν χωρών της Νοτιο-Ανατολικής Ευρώπης, υπό τον απαράβατο όρο ότι οι ως άνω χώρες πληρούν, στο ακέραιο και δίχως καμία έκπτωση, τις προϋποθέσεις που θέτει το ευρωπαϊκό κεκτημένο, στο σύνολό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά του, ο πρωθυπουργός της Κροατίας, αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας για την θερμή υποδοχή, αναφέρθηκε στις άριστες σχέσεις Ελλάδος-Κροατίας, καθώς και στις πολιτικές προτεραιότητες που έχει θέσει η χώρα του και οι οποίες αφορούν: στην προσχώρηση στη ζώνη Σένγκεν, στην ευρωζώνη και στον ΟΟΣΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.