ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Π. Παυλόπουλος: «Η αντίσταση στο κάπνισμα είναι άσκηση ελευθερίας»

Π. Παυλόπουλος: «Η αντίσταση στο κάπνισμα είναι άσκηση ελευθερίας»

«Πρέπει να δούμε όλοι, και ιδίως οι νέοι, την αντίσταση στο κάπνισμα ως άσκηση Ελευθερίας» τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος κατά τον χαιρετισμό του, στην εκδήλωση της εταιρείας «Παπαστράτος» με τίτλο «Αφήνουμε Πίσω το Τσιγάρο».

Ο κ. Παυλόπουλος αφού συνεχάρη την διοργανώτρια εταιρεία «Παπαστράτος» για την εκδήλωση και τους πολλαπλούς συμβολισμούς της, επισήμανε ότι η αντίσταση στο κάπνισμα αποδεικνύει, ότι ο καθένας μας έχει την δύναμη, μέσω της άσκησης της Ελευθερίας του, ν’ αντιστέκεται σε συνήθειες επιβαρυντικές για τον εαυτό μας αλλά και για το Κοινωνικό Σύνολο.

«Και αυτή η άσκηση Ελευθερίας σημαίνει την δύναμή μας από την μια πλευρά να μην εθισθούμε στο κάπνισμα. Και, από την άλλη πλευρά, αν ήδη έχουμε εθισθεί, ν’ απεξαρτηθούμε εγκαίρως, με τις δικές μας δυνάμεις» παρατήρησε ο Πρόεδρος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κλείνοντας, τον χαιρετισμό του, πρότεινε να δούμε τον τίτλο της σημερινής εκδήλωσης και υπό την εξής εκδοχή: «Αφήνω πίσω το τσιγάρο γιατί είμαι πραγματικά Ελεύθερος ‘Ανθρωπος και Ελεύθερο μέλος του Κοινωνικού Συνόλου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.