ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δείτε που θα πραγματοποιήσει το πρώτο της ταξίδι η νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Δείτε που θα πραγματοποιήσει το πρώτο της ταξίδι η νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Η επερχόμενη Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, αναμένεται να ακολουθήσει τα βήματα των εκάστοτε πρωθυπουργών ως προς την επιλογή της χώρας εκτός Ελλάδος που πραγματοποιούν το πρώτο τους επίσημο ταξίδι.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει γίνει, η ανώτατη δικαστικός ορκίζεται αρχηγός του κράτους την Παρασκευή 13 Μαρτίου και αναλαμβάνει καθήκοντα την αμέσως επόμενη μέρα.

Μόλις τοποθετηθεί στο γραφείο της οι διπλωματικές υπηρεσίες της Ηρώδου Αττικού θα φιξάρουν το πρώτο της ταξίδι στο εξωτερικό που θα είναι στη Λευκωσία, προκειμένου να έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, και την υπόλοιπη πολιτική και πολιτειακή ηγεσία του νησιού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ίδιο είχε πράξει και ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης όταν ανέλαβε πρωθυπουργός, αλλά και ο προκάτοχός του κ. Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.