ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Φ.Γεννηματά σε ΠτΔ: «Δεν μπορεί να υπάρξει νέο lockdown – Την κρίση δεν μπορούν να πληρώσουν ασθενείς οικονομικά ομάδες»

Φ.Γεννηματά σε ΠτΔ: «Δεν μπορεί να υπάρξει νέο lockdown – Την κρίση δεν μπορούν να πληρώσουν ασθενείς οικονομικά ομάδες»

Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ), Φώφη Γεννηματά στο πλαίσιο του κύκλου των συναντήσεων της Προέδρου με τους αρχηγούς των κομμάτων, επισκέφθηκε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η οικονομία και τα εθνικά θέματα κυριάρχησαν στη σύντομη συζήτηση που είχαν μπροστά στις κάμερες, ενώ αμφότερες υπογράμμισαν ότι βρίσκονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα δύο γυναίκες, μία στη θέση της Προέδρου της Δημοκρατίας και μία σε αυτή του αρχηγού κόμματος.

Έδωσαν έμφαση και στο ότι οι νεότερες γυναίκες πρέπει να προσπαθήσουν να σπάσουν τη «γυάλινη οροφή» των περιορισμών στην Ελλάδα τού σήμερα.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρθηκε στις προκλήσεις της Τουρκίας, οι οποίες δημιουργούν απρόβλεπτες συνθήκες στην περιοχή. Η Ελλάδα έχει αμετάκλητη απόφαση υπεράσπισης των κυριαρχικών δικαιωμάτων της και ενιαία εθνική γραμμή, είπε.

Επ’ αυτού, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ επανέφερε τη θέση της για διεξαγωγή συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών για τα εθνικά θέματα, κάτι που, όπως είπε, δεν επιθυμούν οι άλλοι αρχηγοί «γιατί δεν θέλουν να δεσμευτούν».

Ο διάλογος γίνεται με πολλούς τρόπους, επισήμανε η κ. Σακελλαροπούλου, με την κ. Γεννηματά να σημειώνει ότι η σύγκληση του συμβουλίου είναι απόφαση του Πρωθυπουργού.

Σε ό,τι αφορά στην οικονομία, η Πρόεδρος επισήμανε ότι αφενός πρέπει να ξαναδούμε το αναπτυξιακό και παραγωγικό μοντέλο και, αφετέρου, ότι η Ευρώπη αντεπεξήλθε στην πρόκληση της πανδημίας και –αν υλοποιηθούν οι αποφάσεις για την αντιμετώπισή της– υπάρχει η ελπίδα ότι τα προβλήματα θα ξεπεραστούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά της η κ. Γεννηματά τόνισε ότι δεν μπορεί να υπάρξει νέο lockdown και σημείωσε ότι την κρίση δεν μπορούν να πληρώσουν ασθενείς οικονομικά ομάδες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.