ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Α.Σακελλαροπούλου: Τι είπε στην Ισπανίδα ΥΠΕΞ για την τουρκική προκλητικότητα

Α.Σακελλαροπούλου: Τι είπε στην Ισπανίδα ΥΠΕΞ για την τουρκική προκλητικότητα

Στην Ελλάδα βρίσκεται η σήμερα η υπουργός Εξωτερικών της Ισπανίας Αράντσα Γκονζάλεθ Λάγια, η οποία επισκέφτηκε νωρίτερα την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.

Η Κατερίνα Σακελλαροπολου δέχθηκε νωρίτερα σήμερα την υπουργό Εξωτερικών της Ισπανίας η οποία την πληροφόρησε ότι η επιδημιολογική κατάσταση στη χώρα της έχει τεθεί υπό έλεγχο, γεγονός πολύ σημαντικό για τον τουρισμό. Παράλληλα εξέφρασε την ικανοποίησή της για τις πρόσφατες αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που αφορούν το Ταμείο Ανάκαμψης, προσθέτοντας ότι η σκυτάλη περνάει τώρα στα κράτη-μέλη για την ταχεία αξιοποίηση των κονδυλίων.

Παράλληλα, η Ισπανίδα υπουργός Εξωτερικών ενημέρωσε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ότι κατά την χθεσινή επίσκεψή της στην Τουρκία επανέλαβε τη θέση της χώρας της κατά των μονομερών ενεργειών της γείτονος, ενώ τάχθηκε υπέρ του διαλόγου που δεν μπορεί, όμως, να διεξαχθεί υπό καθεστώς απειλών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά της, η κυρία Σακελλαροπούλου εστίασε στην αποτελεσματική αντιμετώπιση από τη χώρα μας του πρώτου κύματος της πανδημίας και στο σταδιακό άνοιγμα στον τουρισμό, ενώ συμφώνησε στην ανάγκη στήριξης των ευρωπαϊκών οικονομιών με βάση τις πρόσφατες αποφάσεις της ΕΕ. Για την κατάσταση στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο επεσήμανε ότι μονομερείς ενέργειες, απειλές και παραβιάσεις των κανόνων του διεθνούς δικαίου δεν συμβάλλουν στη δημιουργία κλίματος συνεργασίας καθώς και στη διασφάλιση της ειρήνης στην περιοχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.