Επίθεση του CNN Turk στην Κ.Σακελλαροπούλου για τις δηλώσεις της από το Καστελόριζο: «Σκανδαλώδη λόγια» (φώτο)

Επίθεση του CNN Turk στην Κ.Σακελλαροπούλου για τις δηλώσεις της από το Καστελόριζο: «Σκανδαλώδη λόγια» (φώτο)

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, επισκέφτηκε την Κυριακή το Καστελόριζο, συνοδευόμενη από εκπροσώπους της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας.

Δίνοντας συνέντευξη σε απεσταλμένο του CNN, που βρέθηκε στην περιοχή, η ΠτΔ τόνισε την ανάγκη ενός παραγωγικού διαλόγου με την Τουρκία, χωρίς απειλές και προκλήσεις. Σε κάποιο σημείο, ερωτηθείσα για τα νέα εξοπλιστικά προγράμματα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση απάντησε: «η κυβέρνηση έκρινε απαραίτητο να γίνει ενίσχυση στις Ένοπλες Δυνάμεις, δεν αφορά την Τουρκία. Είναι γνωστό ότι άμα θέλεις να έχεις ειρήνη πρέπει να προετοιμάζεσαι για πόλεμο», η τελευταία φράση που ανήκει στον Λατίνο στρατηγό Vegetius (Publius Flavius Vegetius Renatus) εξόργισε τους γείτονες.

Πρώτο το CNN Turk αναπαρήγαγε την είδηση με τον δικό του τρόπο: «Σκανδαλώδη λόγια από την Ελληνίδα Πρόεδρο» ο τίτλος του άρθρου.

Παραβλέποντας τα όσα είπε η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου περί καλής γειτονίας και γόνιμου διαλόγου, το «πύρινο» άρθρο στέκεται στη φράση των Λατίνων και παρουσιάζει την ελληνική πλευρά έτοιμη για πόλεμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιτίθεται από τον Πρωθυπουργό μέχρι τον κυβερνητικό εκπρόσωπο χρησιμοποιώντας φράσεις εκτός περιεχομένου, αποκλειστικά και μόνο για να χτίσουν το δικό τους αφήγημα. Κάπου στο κείμενο τοποθετούν και μία φωτογραφία του ΥΦΕΘΑ, Αλκιβιάδη Στεφανή, χωρίς σχόλιο, απλώς να υπάρχει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.