ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Στην Κύπρο η Κ.Σακελλαροπούλου – Θα συναντηθεί με την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία

Στην Κύπρο η Κ.Σακελλαροπούλου – Θα συναντηθεί με την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία

Η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, σήμερα Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου, δεύτερη μέρα της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Κύπρο, αναμένεται να συναντηθεί με την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της Κύπρου, καθώς και να επισκεφθεί χωριά του νησιού.

Η κ. Σακελλαροπούλου θα βρεθεί στην οδό Λήδρας, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί τη γραμμή κατάπαυσης του πυρός.

​Ακολούθως, θα μεταβεί στα Φυλακισμένα Μνήματα, όπου θα την υποδεχθεί η υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης της Κύπρου Εμιλυ Γιολίτη. Θα ακολουθήσει απόδοση Τιμών, τρισάγιο και ξενάγηση στα Φυλακισμένα Μνήματα.

Στη συνέχεια, η ΠτΔ θα μεταβεί στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας, όπου θα την υποδεχθούν ο υπουργός Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας Χαράλαμπος Πετρίδης και ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Α/Σ Δημόκριτος Ζερβάκης. Θα ακολουθήσει άφιξη στο στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ στην Μαλούντα και υποδοχή από τον Διοικητή της ΕΛΔΥΚ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αργότερα, ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων Κώστας Χαμπιαούρης και ο υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Γιάννης Καρούσος θα υποδεχθούν, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, την Πρόεδρο στον Άγιο Νικόλαο Στέγης, ενώ θα ακολουθήσει επίσκεψη στη Βυζαντινή Εκκλησία του Αγίου Νικολάου. Τέλος, η κα Σακελλαροπούλου, θα επισκεφθεί το χωριό Πλάτρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.