Γ.Ραγκούσης σε Κ.Τσιάρα: «Όλη μέρα με το κινητό είσαστε – Είναι πακιστανικό;»

Γ.Ραγκούσης σε Κ.Τσιάρα: «Όλη μέρα με το κινητό είσαστε – Είναι πακιστανικό;»

Με αφορμή την υπόθεση του Νίκου Χαρδαλιά και τους αθλητές της Φενέρμπαχτσε, ο Γιάννης Ραγκούσης επισήμανε ότι η μη διενέργεια ΕΔΕ από την κυβέρνηση αποτελεί ομολογία ενοχής.

Ο Γιάννης Ραγκούσης επεσήμανε ότι η κυβέρνηση δεν έχει κάνει τίποτα για να κινήσει στο εσωτερικό του κρατικού μηχανισμού τις απαραίτητες ελεγκτικές διαδικασίες, ώστε οι συγκεκριμένοι να εντοπιστούν και μέχρι να υπάρξει ένα τελικό πόρισμα, αν μη τι άλλο, να τεθούν σε διαθεσιμότητα.

Όσον αφορά τα «πακιστανικά κινητά» με δόση χιούμορ ο Γιάννης Ραγκούσης απευθύνθηκε στον υπουργό Δικαιοσύνης λέγοντάς του: «Σήμερα, όλη μέρα, κ.Τσιάρα σας βλέπουμε με το κινητό στο χέρι, σαν κάτι να σας δυσκολεύει. Πακιστανικό είναι;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.