ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Οι περιφέρειες κλείνουν αλλά ο Χ.Στυλιανίδης «άφαντος» – Με γραπτές ανακοινώσεις ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας

Οι περιφέρειες κλείνουν αλλά ο Χ.Στυλιανίδης «άφαντος» – Με γραπτές ανακοινώσεις ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας

Θα έχουμε υπουργό Πολιτικής Προστασίας… αλλά θα είναι σαν να μην έχουμε. Κάπως έτσι θα μπορούσε κανείς να περιγράψει την ηχηρή απουσία της Πολιτικής Προστασίας από τις ανακοινώσεις του υπουργείου Υγείας για την εξέλιξη της πανδημίας.

Έτσι για τον νέο υπουργό Πολιτικής Προστασίας φαίνεται πως η ενημέρωση είναι ψιλά γράμματα. Ερχόμενος από τις Βρυξέλλες, ο Χρήστος Στυλιανίδης φαίνεται πως την ανάγκη ενημέρωσης του κόσμου για τα περιοριστικά μέτρα ή ερμηνείας των υφιστάμενων μέτρων δεν τη συμμερίζεται και αρκείται σε γραπτές ανακοινώσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλλον η άμεση επαφή με τον κόσμο είναι κάτι πολύ ευτελές για τον… «άριστο» πρώην επίτροπο της Ευρωπαϊκής Ενωσης, ο οποίος φαίνεται πως αντιλαμβάνεται την υπουργοποίησή του ως… χάρη που έκανε στον ελληνικό λαό και όχι το αντίθετο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.