ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κ.Μπογδάνος: «Ναι πήγα στον Γράμμο, διαφωνεί κανείς;»

Κ.Μπογδάνος: «Ναι πήγα στον Γράμμο, διαφωνεί κανείς;»

Ο δημοσιογράφο των «ΝΕΩΝ» Γιώργος Παπαχρήστος καυτηρίασε την πρόσφατη παρουσία του κυβερνητικού βουλευτή στη «γιορτή» που γίνεται κάθε καλοκαίρι στον Γράμμο για τη νίκη του Εθνικού Στρατού επί του Δημοκρατικού Στρατού το 1949, που σηματοδότησε και το τέλος του Εμφυλίου.

Ο Κ.Μπογδάνος δεν πέρασε απαρατήρητος από τον αρθρογράφο των «Νέων», που στο σημείωμα υπό τον τίτλο «Νέο ατόπημα» έγραψε:

“Περιήλθε σε γνώση μου ένα βίντεο, από άλλη μία «γιορτή» (μίσους) θα προσθέσω, στο μνημείο που έχει δημιουργηθεί στον Γράμμο, εις ανάμνησιν της επικράτησης του τακτικού στρατού σε βάρος των κομμουνιστών ανταρτών του ΕΛΑΣ, το 1949. Το αξιοσημείωτο εδώ δεν είναι ότι σε αυτή τη «γιορτή» μετείχαν απόστρατοι αξιωματικοί καθώς και κάθε καρυδιάς ακροδεξιό καρύδι. Είναι ότι μεταξύ των μετασχόντων και καταθεσάντων στεφάνι ήταν και ο Κώστας Μπογδάνος. Ως εκ τούτου, αβίαστα προκύπτει το ερώτημα, αν το συγκεκριμένο ατόπημα του βουλευτή, τελούσε εν γνώσει της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝουΔου και του Μεγάρου Μαξίμου, και ποια ακριβώς είναι η θέση τους, επί του θέματος. Οπως και το πώς είναι δυνατόν να συνυπάρχει στον ίδιο χώρο, και για τον ίδιο λόγο με εκπροσώπους της (με απόφαση δικαστηρίου) εγκληματικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής, και με εκπροσώπους διαφόρων «λουλουδιών» της Ακροδεξιάς τύπου Κασιδιάρη. Πάσα εξήγηση (όπως και απάντηση) δεκτή…”

Την απάντηση έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου ο ίδιος ο κ. Μπογδάνος, ο οποίος σε ανάρτηση του στο Twitter είπε ότι το μόνο ατόπημα ήταν ότι δεν παρέστησαν και οι υπόλοιποι δημοκράτες για να γιορτάσουν τη νίκη επί των κομμουνιστών στον Εμφύλιο το 1949. Μάλιστα ανήρτησε και την ομιλία του στη σχετική εκδήλωση προκαλώντας όσους διαφωνούν σε κάτι από αυτά που είπε, να το πουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.