ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Χαμός στο Twitter με την πρόσληψη της Σοφίας Μητσοτάκη από μεγάλο Fund του εξωτερικού

Χαμός στο Twitter με την πρόσληψη της Σοφίας Μητσοτάκη από μεγάλο Fund του εξωτερικού

Το Twiter γλεντάει με την πρόσληψη της κόρης του πρωθυπουργού, της 24χρονης Σοφίας, σε υψηλόβαθμο πόστο μεγάλου χρηματοπιστωτικού Fund στο Λονδίνο.

Η πρόσληψη της Σοφίας Μητσοτάκη ανακοινώθηκε από την ίδια μέσω Linkedin. Πρόκειται για τον όμιλο CVC Capital Partners που ας σημειωθεί αυτό, πρόσφατα αγόρασε την Εθνική Ασφαλιστική.

Ας βγάλουμε έξω για λίγο το γεγονός αυτό και την δυσάρεστη οσμή σκανδάλου που αποπνέει και ας σκεφτούμε πραγματικά με ποια κριτήρια προσλαμβάνεται ένας νέος χωρίς καμιά εργασιακή εμπειρία σε μια τέτοια θέση κα με έναν υψηλό -καθώς εύλογα φανταζόμαστε όλοι- μισθό;

Μήπως τελικά τα παιδιά της ελίτ απλώς «βολεύονται» λόγω ονόματος και μόνο;

Αυτή τελικά είναι η αριστεία που ευαγγελιζόταν προεκλογικά η ΝΔ;

Να τακτοποιούνται οι συγγενείς και οι φίλοι όταν εκατοντάδες χιλιάδες πτυχιούχοι κάνουν δουλειές του ποδαριού;

Πάντως ο απλός κόσμος στο Twitter σχολιάζει δυσμενώς και με περισσή ειρωνεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.