Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει περίεργες δοσοληψίες μεγάρου Μαξίμου και εταιρείας δημοσκοπήσεων

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει περίεργες δοσοληψίες μεγάρου Μαξίμου και εταιρείας δημοσκοπήσεων

Καρφιά από τον ΣΥΡΙΖΑ για εταιρείες δημοσκοπήσεων που έχουν περίεργες σχέσεις με το Μαξίμου.

Με ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ αφού πρώτα επιχειρεί σύγκριση του πρωθυπουργού με τον Αυστριακό Σεμπάστιαν Κούρτς, υπονοώντας ουσιαστικά πως όλοι οι δεξιοί πολιτικοί είναι διεφθαρμένοι, συνεχίζει με μια σοβαρή καταγγελία για την εταιρεία δημοσκοπήσεων OpinionPoll. για την οποία αναφέρει στην ανακοίνωση του τα εξής: «η ΝΔ αρνείται πεισματικά εδώ και 4 μήνες τη σύγκλιση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για να εξεταστούν τα στοιχεία και τα κόστη αμφιλεγόμενης δημοσκόπησης της εταιρίας OpinionPoll. Σύμφωνα με έγγραφα αποκαλύφθηκε ότι ο ιδιοκτήτης της ταυτόχρονα μέσω άλλης εταιρίας συνδεδεμένης με τη δημοκοπική, παίρνει με απευθείας αναθέσεις 270.000€ από το Δημόσιο για έργο αμφιβόλου σκοπιμότητας.

Στην Αυστρία η κινητοποίηση των Αρχών ήταν άμεση για τέτοια φαινόμενα που πλήττουν την ποιότητα της Δημοκρατίας. Στην Ελλάδα η πλειοψηφία της ΝΔ στη Βουλή αρνείται να εφαρμόσει τη νομοθεσία για τον έλεγχο ύποπτης δημοσκόπησης όπως έχουμε ζητήσει από τις αρχές Ιουνίου με επιστολή προς τον πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, καλύπτοντας την εν λόγω εταιρία.

Και καταλήγει η ανακοίνωση της Κομουνδούρου με την ευχή: «Άντε και στα δικά μας…»

Ακόμα μια καταγγελία λοιπόν για τις εταιρείες δημοσκοπήσεων για τις οποίες χρόνια φωνάζουμε πως έχουν εξελιχθεί σε εργαλεία της εκάστοτε κυβέρνησης με σκοπό την χειραγώγηση της κοινής γνώμης .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.