ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΚΙΝΑΛ: Τον Α.Λοβέρδο στηρίζει το σύστημα Σημίτη

ΚΙΝΑΛ: Τον Α.Λοβέρδο στηρίζει το σύστημα Σημίτη

Αρκετοί άνθρωποι που ανήκουν στο σύστημα Σημίτη εκφράζουν πλέον την στήριξη τους στον Ανδρέα Λοβέρδο στην κούρσα διαδοχής στην ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής.

Εκτός από το αποχαλινωμένο σύστημα του Μαξίμου και των επιχειρηματικών του φίλων, που «έχει και σκορπάει», όπως λέει ο σοφός λαός, βγαίνει ορμητικά τώρα στο προσκήνιο και το σύστημα Σημίτη, που αποτελεί μια ζωτική δεξαμενή στελεχών τα οποία στελεχώνουν την κυβέρνηση της συντηρητικής παράταξης, οδηγώντας συχνά πυκνά με τα καμώματά τους τους αγνούς νεοδημοκράτες σε δεινώς απολογητική θέση.

Πρόθυμος προπομπός από τα πολιτικά σκοτάδια όπου εγκαταβιοί στάθηκε χθες ο πρώην βουλευτής Αρτας του ΠΑΣΟΚ και πρώην υφυπουργός ΠΕΧΩΔΕ Θεόδωρος Κολιοπάνος, ο οποίος μας θύμισε την ύπαρξή του κάνοντας δήλωση στήριξης υπέρ του Ανδρέα Λοβέρδου για την ηγεσία του ΚΙΝ.ΑΛ.

«Στηρίζω την υποψηφιότητα του Ανδρέα Λοβέρδου, γιατί είναι ο πλέον κατάλληλος να ξαναδώσει ζωή και δύναμη στο ΠΑΣΟΚ, ως ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κόμμα» είπε αυτός ο παραγνωρισμένος και αφανής γίγαντας της πολιτικής σκηνής, σπεύδοντας να προσθέσει ότι ο εκλεκτός του «Απορρίπτει ευθέως, χωρίς περιστροφές και υπονοούμενα, το κράτος-λάφυρο και τις πελατειακές σχέσεις. Στηρίζει το κράτος πρόνοιας, την ιδιωτική πρωτοβουλία, την επιχειρηματικότητα, με σεβασμό στο περιβάλλον».

Ενας κανονικός άνθρωπος θα δυσκολευόταν πολύ να διακρίνει αυτές τις αρετές του Ανδρέα Λοβέρδου, ο οποίος -από σεμνότητα, όπως φαίνεται- κρύβει από τους πολίτες τις κρυφές του χάρες. Αλλά γι’ αυτό είναι εδώ ο ακοίμητος σημιτοφύλακας Κολιοπάνος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αντιμετωπίζει» λέει για τον… Λοβέρδο «με ρεαλισμό και υψηλό αίσθημα ευθύνης τα εθνικά θέματα. Πιστεύει ότι με ενεργούς και ενήμερους πολίτες κατοχυρώνονται τα ανθρώπινα δικαιώματα, η ευημερία και το μέλλον της νέας γενιάς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.