ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Η Α.Βούλγαρη κέρασε κόλλυβα την Μ.Παγώνη και αυτή έγινε έξαλλη – «Παρενέργειες της Covid; – Θα σηκωθώ να φύγω»

Έξω φρενών η Ματίνα Παγώνη

Η Α.Βούλγαρη κέρασε κόλλυβα την Μ.Παγώνη και αυτή έγινε έξαλλη – «Παρενέργειες της Covid; – Θα σηκωθώ να φύγω»

Η Ματίνα Παγώνη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» το πρωί της Παρασκευής (21/1), το καλωσόρισμα όμως που την έκαναν την έβγαλε «εκτός εαυτού».

Η Ανθή Βούλγαρη θέλησε να κεράσει την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ… κόλλυβα, καθώς τα θεωρεί super food, κάτι που η δημοσιογράφος είχε αναφέρει πριν από μέρες. Αυτή η κίνηση έκανε έξαλλη την Ματίνα Παγώνη και ακολούθησε ένας απίστευτος διάλογος.

Α.Β. Εμείς έχουμε αποκτήσει νέα συνήθεια τώρα, τρώμε κόλλυβα αυτές τις μέρες.

Μ.Π. Καλά, πλάκα κάνετε πρωί πρωί; Κα Βούλγαρη μην έρθετε προς τα εδώ, εγώ είμαι προληπτική, δεν μπορώ πρωί πρωί κόλλυβα.

Α.Β. Δεν μπορείτε να με προσβάλλετε.

Μ.Π. Σας παρακαλώ! Αν είναι δυνατόν τώρα! Κ. Χασαπόπουλε θα σοβαρευτούμε εδώ πέρα; Συγγνώμη, ήρθα πρωί πρωί για να μου δώσετε κόλλυβα; Θα σοβαρευτείτε ή θα σηκωθώ να φύγω; Παρενέργειες τις COVID είναι αυτές; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Μη με εκνευρίζετε τώρα! Είμαι προληπτική, δεν μπορώ αυτά τα πράγματα! Σε κηδεία πήγα;

Α.Β. Μα είναι ωραία τροφή.

Μ.Π. Φάτε το εσείς!

Τελικά η Ανθή Βούλγαρη απομακρύνθηκε με τα κόλλυβα και η Ματίνα Παγώνη παρέμεινε στο στούντιο.

Βέβαια με τόσους νεκρούς το κέρασμα ήταν μια χαρά!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.