Ο Γ.Μαγιορκίνης κράτησε ως ενθύμιο τη σύριγγα με την οποία εμβολιάστηκε: «Την κράτησα ως ανάμνηση» (φώτο)

«Πριν από ένα χρόνο έκανα την δεύτερη δόση της Pfizer με αυτήν τη σύριγγα»

Ο Γ.Μαγιορκίνης κράτησε ως ενθύμιο τη σύριγγα με την οποία εμβολιάστηκε: «Την κράτησα ως ανάμνηση» (φώτο)

Ο επίκουρος καθηγητής επιδημιολογίας και μέλος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, Γκίκας Μαγιορκίνης, έκανε ανάρτηση για να… γιορτάσει την επέτειο του εμβολιασμού του.

«Πριν από ένα χρόνο έκανα την δεύτερη δόση της Pfizer με αυτήν τη σύριγγα.

Την κράτησα ως ανάμνηση για την αντίστροφη μέτρηση που ξεκίναγε, μία στιγμή μοναδική για εμένα, αλλά και για κάθε άνθρωπο πιστεύω, που έλαβε αυτό το εκπληκτικό δώρο της επιστήμης», γράφει αρχικά ο Γ.Μαγιορκίνης.

Και στη συνέχεια αναφέρεται στα μέτρα που υπήρχαν τότε και τώρα: «Έχουμε πραγματικά διανύσει μίλια από τότε.

Καθώς δεν θυμάμαι με ακρίβεια τι μέτρα είχαμε εκείνη την εποχή ανέτρεξα στο site:
https://global-monitoring.com/…/epidemic-0001942…

όπου αναφέρει ότι στις 19.01.2021 ξεκινούσε η απαγόρευση νυχτερινής κυκλοφορίας στις 6 μ.μ. έως τις 5 π.μ στις Περιφερειακές Ενότητες της Αργολίδας, της Σπάρτης (Λακωνίας) και στην περιοχή της Βοιωτίας, καθώς και στα νησιά της Λέσβου και της Καλύμνου, ενώ στην υπόλοιπη χώρα η απαγόρευση κυκλοφορίας ξεκινούσε από τις 9 μμ.

Χάρη στα εμβόλια αυτές οι εποχές έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί.
Μία ανάμνηση για τις γενιές που έρχονται.

Γιατί κάπως έτσι ξεκίναγε η αρχή του τέλους…»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.