ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Γεμίζουν με απουσίες τα παιδιά λόγω της απουσίας της κυβέρνησης – Μπάχαλο με την τηλεκπαίδευση

Γεμίζουν με απουσίες τα παιδιά λόγω της απουσίας της κυβέρνησης – Μπάχαλο με την τηλεκπαίδευση

Το κλείσιμο των σχολείων σε πολλές περιοχές της χώρας αποφάσισε η κυβέρνηση λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίς», έτσι χιλιάδες παιδιά καλούνται σήμερα να κάνουν τηλεκπαίδευση, γιατί αλλιώς θα πάρουν απουσίες.

Παρόλα αυτά η απόφαση της κυβέρνηση πάρθηκε… «στο πόδι» και ανακοινώθηκε τελευταία στιγμή, έτσι πολλά είναι τα παιδιά που δεν μπορούν σήμερα να κάνουν τηλεκπαίδευση, με αποτέλεσμα να χάνουν το μάθημα τους και να γεμίζουν με απουσίες.

Αρχικά το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως σε μικρότερα παιδιά, τα οποία έπρεπε να μπουν στις 8 το πρωί στους υπολογιστές τους, όμως οι γονείς τους απουσίαζαν από το σπίτι (λόγω δουλειάς) με αποτέλεσμα να μην έχουν πρόσβαση στον υπολογιστή.

Εκτός από αυτό πολλά παιδιά δεν έχουν καν υπολογιστή και δεν πρόλαβαν να κανονίσουν με κάποιον συγγενή ή φίλο της οικογένειας για να κάνουν εκεί μάθημα. Πρόβλημα εντοπίζεται και σε οικογένειες που έχουν δύο ή τρία παιδιά, καθώς θα πρέπει να μοιραστούν τον υπολογιστή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και φυσικά ένα μεγάλο ερώτημα είναι γιατί η τηλεκπαίδευση δεν έγινε και μεσημέρι, όπως τότε με τον Covid-19, για να αποφευχθούν τα παραπάνω προβλήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.