Για ακόμη μια φορά το κράτος βούλιαξε σε μερικά εκατοστά χιόνι και σε μια κακοκαιρία για την οποία υποτίθεται ότι ολόκληρος ο κρατικός μηχανισμός ήταν έτοιμος. Οι πολίτες έχουν κάθε λόγο να αγανακτούν με την ανικανότητα του επιτελικού κράτους της κυβέρνησης Μητσοτάκη γιατί αυτοί είναι που «λούζονται» τα αποτελέσματα της αναποτελεσματικότητας του. Το επιτελικό κράτος της κυβέρνησης Μητσοτάκης ζυγίσθηκε και ευρέθη λειψό τόσο στην διαχείριση της πανδημίας όσο και σε αυτή των φυσικών φαινομένων που είναι άλλωστε όμοια με αυτά που συνέβαιναν πάντοτε.

Στο μόνο που καταφέρνει να παίρνει άριστα η κυβέρνηση ειναι στην επικοινωνιακή διαχείριση. Τα ΜΜΕ ποτίζουν τον κόσμο με τρόμο και θεωρίες περί κλιματικής αλλαγής και η κυβέρνηση επιχειρεί να κρυφτεί πίσω από αυτά τα φληναφήματα για άλλη μια φορά όπως έκανε και στον προηγούμενο χιονιά(Φεβρουάριος 2021) όταν η μισή Αττική .ήταν χωρίς ρεύμα για μέρες, όπως έκανε και το περασμένο καλοκαίρι με τις φωτιές.

Δείτε σε αυτό το βίντεο πως «δικάζει» ένας πολίτης την κυβέρνηση και το «επιτελικό κράτος» Πέντε ώρες για την διαδρομή Φάληρο – Νέα Μάκρη και ούτε ένα εκχιονιστικό σε όλο αυτόν τον δρόμο!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!