Δείτε τι απίστευτα είπε στη Βουλή

Απίστευτο γέλωτα προκάλεσαν οι δηλώσεις του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Καιρίδη, από το βήμα της Βουλή, καθώς ισχυρίστηκε ότι η Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει καλύτερη οικονομία από τη Γερμανία!

Ναι, και όμως ακούστηκε αυτό από το βήμα της Βουλής!

Στη μανία τους να προβάλουν μια απολύτως πετυχημένη Ελλάδα τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας είπαν διάφορες αστειότητες, αλλά νομίζουμε ότι ο Δημήτρης Καιρίδης, τους ξεπέρασε όλους.

«Και ναι, στα οικονομικά, στις οικονομικές επιδόσεις τώρα είμαστε καλύτερα από τη Γερμανία. Και στο επίπεδο του πληθωρισμού, γυρνάμε πιο γρήγορα στα προ πανδημίας επίπεδα σε σχέση με τους Γερμανούς και δεν το λέω εγώ αυτό, αφήστε με εμένα, εγώ είμαι ο προπαγανδιστής της κυβέρνησης Μητσοτάκη, το λένε οι ίδιοι οι Γερμανοί. Ανοίξτε τον γερμανικό Τύπο και δείτε την μεγάλη κριτική που γίνεται στην Ιταλία γιατί ο Νότος της Ιταλίας του Ντράγκι και της Ελλάδας του Μητσοτάκη τα πήγε τόσο καλύτερα στη διαχείριση της πανδημίας, ενώ τα είχαμε πάει τόσο χάλια τη προηγούμενη δεκαετία. Δεν το λέω για να πάρουν τα μυαλά μας αέρα, έχουμε μεγάλα τραύματα να επουλώσουμε μετά τη δεκαετή κρίση, αλλά πρέπει να λέγεται», είπε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!