ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τα παραλειπόμενα της πρώτης Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ -Τα πηγαδάκια και η χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή

Τα παραλειπόμενα της πρώτης Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ -Τα πηγαδάκια και η χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή

Σε ιδιαίτερα καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η πρώτη ΠΕ της Νέας Δημοκρατίας μετά τη νίκη στις εκλογές, παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Από την συνεδρίαση δεν έλειψε σχεδόν κανένα από τα πρωτοκλασσάτα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος οι οποίοι και επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος και άνοιξε την συζήτηση.

Ορθιοι όλοι στην αίθουσα κατά την έναρξη της ομιλίας του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη


«Γνωρίζω ότι υπάρχουν πολλοί που σκέφτηκαν πολύ να μας ψηφίσουν και δεν το έκαναν, για διάφορους λόγους. Πρέπει να αισθάνονται ικανοποίηση από τα πρώτα δείγματα γραφής. Αυτό δεν κατεβάζει τον δείκτη των προσδοκιών. Αυτός ο ρυθμός που έχουμε καλλιεργήσει πρέπει να συντηρηθεί σε βάθος χρόνου», τόνισε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης και αναφερόμενος στη διεύρυνση της επιρροής της ΝΔ στην κοινωνία είπε: «Ως κυβέρνηση διεκδικούμε να είμαστε η κυβέρνηση όλων των Ελλήνων, ως παράταξη πρέπει να γίνουμε το προοδευτικό ρεύμα όσο το δυνατόν περισσότερων Ελλήνων»

Ο νέος γραμματέας της ΝΔ με τον Γιάννη Τραγάκη


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε για νέο γραμματέα της Π.Ε τον μέχρι σήμερα Γραμματέα Προγράμματος Γιώργος Στεργίου ενώ στη θέση του αναπληρωτή Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής έχει οριστεί ο κ. Στέλιος Κονταδάκης. Επίσης ο Ιωάννης Μπρατάκος ανέλαβε Γενικός Διευθυντής της ΝΔ.

Στην πρώτη ΠΕ μετά τις εκλογές, έδωσε το «παρών» και ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους, στην πρώτη σειρά, βρέθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης και ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας. Στις πρώτες θέσεις βρέθηκαν ιστορικά στελέχη του κόμματος όπως ο Ιωάννης Βαρβιτσιώτης, αλλά και οι πρώην πρόεδροι Ευάγγελος Μεϊμαράκης και Κώστας Καραμανλής

Η βουλευτής Θεσσαλονίκης Ελενα Ράπτη ξεχώρισε με το έντονο κοραλί φόρεμα που επέλεξε να φορέσει στην ΠΕ της Νέας Δημοκρατίας.

Την τιμητική του είχε ο Κώστας Καραμανλής, ο οποίος είχε την ευκαιρία να χαιρετίσει και να συνομιλήσει με μέλη της νέας κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ, όπως ο Γιώργος Αμυράς.


Ιδιαίτερα θερμή όμως ήταν η χειραψία του Κώστα Καραμανλή και με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.


Ο υπουργο Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης εμφανίστηκε όπως πάνα ιδιαίτερα κοινωνικός, ενώ είχε σύντομη συνομιλία τόσο με τον Κώστα Καραμανλή, όσο όμως και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαιρέτισε θερμά και τον νέο γραμματέα της ΝΔ, Γιώργο Στεργίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.