ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η συνέντευξη του Α.Τσίπρα στον ΣΚΑΪ που του «χάρισε» σχεδόν 32% στις εκλογές

Η συνέντευξη του Α.Τσίπρα στον ΣΚΑΪ που του «χάρισε» σχεδόν 32% στις εκλογές

Τελικά η εικόνα ακόμα παίζει καταλυτικό ρόλο στο μυαλό χιλιάδων ανρθώπων και όπως διαρρέεται στην πιάτσα από ανθρώπους που έχουν σχέση με τις μετρήσεις, η τηλεοπτική συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον ΣΚΑΪ έπεισε πάνω από διακόσιες χιλιάδες ψηφοφόρους γιανα τον ψηφίσουν ενώ μέχρι εκείνη την στιγμή όχι μόνο δεν ήταν αποφασισμένοι για κάτι τέτοιο αλλά μάλλον έτειναν προς το «μαύρισμα» δια της αποχής.

Σαν ποσοστό μιλάμε για δύο-δυόμιση τοις εκατό ίσως και κάτι παραπάνω.

Το γιατί «συγκινήθηκαν» από την εικόνα του πρώην πρωθυπουργού είναι ένα ζήτημα. Ίσως επειδή «όρμησε» μέσα σε ένα «εχθρικό» για αυτόν ΜΜΕ (έτσι το χαρακτήριζαν στον ΣΥΡΙΖΑ).

Αν η συνέντευξη είχε δοθεί αλλού πολύ αμφιβάλουμε εάν θα απέδιδε εκλογικό όφελος στον Α.Τσίπρα.

Εν τέλει οι κερδισμένοι ψήφοι είναι αυτοί που έδωσαν στον ΣΥΡΙΖΑ αυτό το εξωπραγματικό σχεδόν 32% (31,53%) από εκεί που όλοι περίμεναν το πολύ 27%.

Το γεγονός είναι ότι οι άνθρωποι ακόμα συνεχίζουν να παίρνουν σοβαρές αποφάσεις με συναισθηματικά κριτήρια και με οδηγό το θυμικό και ίσως για αυτό τον λόγο οι πολιτικοί στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον πλανήτη ουδέποτε παρουσίασαν ένα σαφές πολιτικό πρόγραμμα παρά μόνο μια λίστα από… ατάκες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ατάκα κτυπάει πάντα στο υποσυνείδητο και πάντα κάνει ζημιές….

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.