ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Π. Πικραμένος σε Α. Τσίπρα: «Δεν είχα εγώ τη βούληση να γίνω πολιτικό πρόσωπο αλλά με φέρατε, τι να κάνουμε;»

Π. Πικραμένος σε Α. Τσίπρα: «Δεν είχα εγώ τη βούληση να γίνω πολιτικό πρόσωπο αλλά με φέρατε, τι να κάνουμε;»

Aπαντώντας στον Αλέξη Τσίπρα, ο Παναγιώτης Πικραμμένος τόνισε πως δεν ήθελε να γίνει πολιτικό πρόσωπο, αλλά βρέθηκε στη Βουλή «επειδή εσείς με φέρατε», όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Βρίσκομαι εδώ σε αυτή την αίθουσα, είναι διότι εσείς με φέρατε εδώ, κάνοντάς με πολιτικό πρόσωπο, εκόντα άκοντα. Δεν είχα εγώ τη βούληση να γίνω πολιτικό πρόσωπο αλλά με φέρατε τι να κάνουμε;» δήλωσε ο Παναγιώτης Πικραμμένος, παίρνοντας τον λόγο επί προσωπικού.

Είχε προηγηθεί η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη συζήτηση για το διυπουργικό νομοσχέδιο στη Βουλή, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να συγκρίνει την πορεία του κ. Πικραμμένου με αυτή της Βασιλικής Θάνου.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, κ. Πικραμμένος, κάλεσε τον κ. Τσίπρα να μη συγκρίνει πράγματα που δεν μπορούν να συγκριθούν μεταξύ τους. «Ισχύει η ελληνική παροιμία τι σχέση έχει ο φάντης με το ρετσινόλαδο», παρατήρησε.

Περιγράφοντας τη μέχρι σήμερα πορεία του, ο κ. Πικραμμένος είπε ότι «πήγα στο γραφείο του αείμνηστου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, το 1991, μετά από ερώτημα που έγινε από το τότε υπουργικό συμβούλιο και η επιλογή ήταν του δικαστικού συμβουλίου, του ΣτΕ», ενώ έγινε πρόεδρος του ΣτΕ το 2009, «δηλαδή περίπου μετά από 19 χρόνια».

Αναφερθείς στην πρόεδρο της επιτροπής Ανταγωνισμού, Βασιλικής Θάνου, ο Παναγιώτης Πικραμμένος είπε ότι «υπάρχει ένα πρόβλημα με τη νομολογία του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου».

Συνεχίζοντας, έθεσε το ερώτημα «γιατί η κ. Θάνου πήρε τις αποφάσεις σε ασφαλιστικά μέτρα και δεν πήρε κανονικά αποφάσεις;»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το έκανε για να μην ελεγχθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή», υπογράμμισε ο κ. Πικραμμένος, προσθέτοντας ότι η κ. Θάνου θα ελεγχθεί από την Κομισιόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.