ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ενώ ο Κυριάκος…τρέχει ο Αλέξης χαλαρώνει (αλλά όχι σε σκάφος) (φώτο)

Ενώ ο Κυριάκος…τρέχει ο Αλέξης χαλαρώνει (αλλά όχι σε σκάφος) (φώτο)

Τρεισήμισι χρόνια διακυβέρνησης φαίνεται πως…κούρασαν τον Αλέξη Τσίπρα, το έδειξε άλλωστε και στην τελευταία του ομιλία στη Βουλή όταν τα..σαρδάμ (Εθνικό Μετσόβειο Πανεπιστήμιο) έδιναν και έπαιρναν.

Έτσι ξαλαφρωμένος από τα βάρη της διακυβέρνησης έχει αφήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να τρέχει στις πυρκαγιές και αυτός συνεχίζει να απολαμβάνει τις διακοπές του οικογενειακά στην ,πάντα “εναλλακτική”, Ισπανία, αφού έμαθε το μάθημα του και φαίνεται πως τουλάχιστον για φέτος το καλοκαίρι θα αποφύγει τα…κότερα.

Από τους πρώτους σταθμούς στην Ιβηρική χερσόνησο για την οικογένεια Τσίπρα είναι η Βαρκελώνη, με τις πληροφορίες να επιμένουν πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα επισκεφτεί με τους δυο γιους του και το γήπεδο της Μπαρτσελόνα, καθώς τόσο ο Φοίβος-Παύλος όσο και ο Ορφέας-Ερνέστο είναι ποδοσφαιρόφιλοι και θέλουν να θαυμάσουν τα ινδάλματά τους!

Στις φωτογραφίες ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται με τους δυο γιούς του στο Παρκ Γκουέλ στη Βαρκελώνη και θαυμάζουν τα αρχιτεκτονήματα του Αντόνι Γκαουντί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.