«Μαλλιοτραβήχτηκαν» Κ.Νοτοπούλου και Δ.Αυγέρη «για τα μάτια» του Αλέκου Φλαμπουράρη

«Μαλλιοτραβήχτηκαν» Κ.Νοτοπούλου και Δ.Αυγέρη  «για τα μάτια» του Αλέκου Φλαμπουράρη

Τσακώθηκαν άγρια χθες η Κατερίνα Νοτοπούλου με την Δώρα Αυγέρη!

Μπροστά σε 20 βουλευτές από τη βόρεια Ελλάδα οι δυο βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ από την Α και τη Β Θεσσαλονίκης διαφώνησαν «για τα μάτια» του Αλέκου Φλαμπουράρη!

Ο τελευταίος πρότεινε επίμονα χθες να δημιουργηθεί ΕΠΕΚΕ στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για τα θέματα Μακεδονίας – Θράκης. Ουσιαστικά ήταν πρόταση αναβάθμισης της Δ. Αυγέρη η οποία σήμερα είναι αναπληρωτής τομεάρχης. Με τον Αλ. Φλαμπουράρη συμφώνησαν η Δ. Αυγέρη και εμμέσως η Μπ. Σκούφα, ενώ διαφώνησαν οι υπόλοιποι με την προσπάθεια αναβάθμισης της Δ. Αυγέρη από τον Αλ. Φλαμπουράρη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εναντίον της ΕΠΕΚΕ Μακεδονίας – Θράκης τάχθηκε και η Κ. Νοτοπούλου, και καθώς ήταν στο τέλος της συνεδρίασης τα νεύρα ήταν τεντωμένα από την κούραση. Η Δ. Αυγέρη της επεσήμανε ότι «είναι αντιφατικό» να έχει υπηρετήσει ως υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης και να μην θέλει την ΕΠΕΚΕ και η Κ. Νοτοπούλου απάντησε στην Επι προσωπικού παρατήρηση με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση ανάμεσα στις δυο κύριες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.