ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μετά τις Louboutin γόβες τι; – Η εμφάνιση της Θεοδώρας Τζάκρη σε κανάλι με άσπρο έξωμο ντύσιμο

Μετά τις Louboutin γόβες τι; – Η εμφάνιση της Θεοδώρας Τζάκρη σε κανάλι με άσπρο έξωμο ντύσιμο

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν από τις στιλιστικές επιλογές της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρας Τζάκρη σε εμφάνισή της στο κανάλι ONE.

Στο στούντιο μαζί με την πρώην υφυπουργό του ΣΥΡΙΖΑ ηταν ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος της εφημερίδας Τα ΝΕΑ και το θέμα της συζήτησης ήταν τα πρωτογενή πλεονάσματα, μετά την θετική δήλωση της Κριστίν Λαγκάρντ ότι το σημερινό 3,5% είναι υπερβολικό.

Η απάντηση της κ. Τζάκη στο θέμα προκάλεσε το ενδιαφέρον της Ομάδα Αλήθειας της Νέας Δημοκρατίας, που ανέβασε το σχετικό βίντεο στο twitter. Αλλά αυτό που κάνει ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση, είναι η εμφάνιση της Θεοδώρας Τζάκη. Αν και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μας έχει συνηθίσει σε grande εμφανίσεις και έχει αφήσει εποχή με τις Louboutin γόβες στην Βουλή, αυτή την φορά ξεπέρασε τον ίδιο της τον εαυτό. Αν και μεσημέρι, εμφανίστηκε στο στούντιο με ένα εντυπωσιακό έξωμο, ολόασπρο φόρεμα που άφησε τους πάντες άφωνους.

Η απάντηση της κ. Τζάκη στην ερώτηση του δημοσιογράφου, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, για την δηλωσή του ότι θα ζητήσει μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων μετά το 2021, γιατί πρέπει πρώτα η χώρα να επανακτήσει την αξιοπιστία της, έκανε επίσης αίσθηση. Τόσο ώστε να γίνει η ανάρτηση από την Ομάδα Αλήθειας της Νέας Δημοκρατίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κυρία Τζάκρη απάντησε ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν υπέβαλε αίτημα για μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων, γιατί ήξερε ότι δεν θα γίνει δεκτό…Ακριβώς δηλαδή το επιχείρημα του πρωθυπουργού που αντιλαμβάνεται από τις επαφές του με τους εταίρους, ότι πριν πειστούν για την αποφασιστικότητα της νέας κυβέρνησης να προωθήσει τις μεταρρυθμίσεις και να σεβαστεί τις συμφωνίες, δώρα δεν θα κάνουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.