ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πρώην βουλευτής που εγκατέλειψε την πολιτική παντρεύτηκε την αστυνομικό του (φωτο)

Πρώην βουλευτής που εγκατέλειψε την πολιτική παντρεύτηκε την αστυνομικό του (φωτο)

Παντρεύτηκε την Κυριακή στο χωριό του, έξω από τις Σέρρες, ο πρώην βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της «Ένωσης Κεντρώων» Αναστάσης Μεγαλομύστακας.

Eγκατέλειψε την πολιτική πριν τις εκλογές και ακολούθησε ακριβώς το παράδειγμα της βουλευτή της ΝΔ Έλενας Ράπτη αλλά και του πρώην βουλευτή και ηθοποιού Παύλου Χαϊκάλη, που παντρεύτηκαν τους φρουρούς τους…

Ο Αναστάσης γνώρισε την αστυνομικό της βουλής, την ωραία Έλενα, όντας βουλευτής, έγινε το κορίτσι του πριν τρία χρόνια, και προχθές παντρεύτηκαν, στον Άγιο Δημήτριο στο Μετόχι Σερρών.

Μάλιστα ο Αναστάσης έκανε αυτό που κάποτε αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην Espresso, πήγε το κορίτσι του στην εκκλησία με άμαξα και άλογα, μιάς και ο ίδιος είναι πρωταθλητής ιππέας.

«Τη γνώρισα εδώ, στην Αθήνα, αμέσως μετά τις εκλογές. Εχουμε δύο χρόνια σχέση. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος. Πέντε χρόνια μικρότερή μου. Είναι πανέμορφη ξανθιά, με καστανά μάτια. Έχει μια αύρα εξαιρετική και ένα χαμόγελο που σου χαρίζει ζωή. Το αισθάνθηκα αμέσως ότι είναι ο άνθρωπός μου. Ένιωσα ένα αίσθημα ευτυχίας», μας έλεγε λίγο καιρό πριν ο πρώην βουλευτής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο γάμο, από το πρώην… κόμμα του, βρέθηκε μόνο ο πρώην βουλευτής Θεσσαλονίκης και καλός φίλος του ζευγαριού ο Γιάννης Σαρίδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.