ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο Κ.Μητσοτάκης τα έχει βρει με τον Κ.Καραμανλή αλλά με τον Α.Σαμαρά δεν θα είναι και τόσο εύκολο…

Ο Κ.Μητσοτάκης τα έχει βρει με τον Κ.Καραμανλή αλλά με τον Α.Σαμαρά δεν θα είναι και τόσο εύκολο…

Είναι γνωστό σε όλους πως η ΝΔ είναι στην πραγματικότητα μια παράταξη με «τριπλή» υπόσταση καθώς αποτελείται από την καραμανλική (που είναι και η πρωταρχική) πτέρυγα, την μητσοτακική και την σαμαρική.

Όταν μια εκ των τριών πτερύγων επικρατεί στο κόμμα επειδή ο επικεφαλής γίνεται πρόεδρος της παράταξης αλλά και πρωθυπουργός, οι άλλες δύο «λουφάζουν» και «πριονίζουν» σιωπηλά.

Άλλωστε ποτέ η ΝΔ δεν κατάφερε να σταθεί στην εξουσία για πολλά χρόνια αντίθετα με το ΠΑΣΟΚ που κυβερνούσε δεκαετίες γιατί όλοι ενώνονταν υπό την απειλή της απώλειας της εξουσίας.

Ο πρωθυπουργός Κ.Μητοστάκης έχει άριστες σχέσεις με τον Κώστα Καραμανλή και αποφάσισε να πάρει πρωτοβουλίες για να αποκτήσει και με τον Αντώνη Σαμαρά.

Ο κ. Μητσοτάκης όπως αποκαλύπτει ο «Βηματοδότης» θα καλέσει άμεσα ον Αντώνη Σαμαρά σε γεύμα προκειμένου να κουβεντιάσουν για τα θέματα που τους ενώνουν, αλλά και για εκείνα που τους διχάζουν.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να δώσει εξηγήσεις στον κ. Σαμαρά για την πολυσυζητημένη υπόθεση του Επιτρόπου και γιατί τελικά δεν επέλεξε τον κ. Σαμαρά για τη θέση, αλλά θα του διευκρινίσει παράλληλα ότι δεν πρόκειται να ανεχτεί προσωπικές στρατηγικές και εσωκομματική αντιπολίτευση.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς το κρίσιμο δεν είναι το γεύμα και τι θα ειπωθεί. Είναι γνωστό από τις προσωπικές ζωές όλων ότι κανένα μείζον πρόβλημα στις σχέσεις των ανθρώπων δεν λύθηκε με τα λόγια.

Συνήθως λύνεται με πράξεις, ή γιατί το πρόβλημα έχει κάνει τον κύκλο του και είναι ώρα απλά να «σβήσει» και ως επί το πλείστον το δεύτερο γίνεται.

Όλοι μιλούν για διάλογο αλλά στην ουσία προσέρχονται για να ακούσουν τι θα πουν οι ίδιοι και όχι οι άλλοι. Οπότε μένει να φανεί τι θα πράξει αμέσως μετά ο Α.Σαμαράς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα «συνεργαστεί» με την καρδιά του, ή απλώς θα περιμένει το πρώτο μεγάλο «στραβοπάτημα»…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.