ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΟΝΝΕΔ: Συνέδριο με ρεκόρ συμμετοχών

ΟΝΝΕΔ: Συνέδριο με ρεκόρ συμμετοχών

Yπερδιπλασιασμό μελών και συνέδρων δείχνουν τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η ΟΝΝΕΔ, εν όψει του επικείμενου συνεδρίου της οργάνωσης, καθιστώντας άκρως εντυπωσιακή τη συμμετοχή στη διαδικασία, η οποία ολοκληρώθηκε με την εγγραφή συνολικά 70.490 μελών και την ανάδειξη τουλάχιστον 2.000 συνέδρων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «δημοκρατία» στη «γαλάζια» νεολαία επικρατεί ικανοποίηση για το σπάσιμο των κοντέρ συμμετοχής των νέων, εν όψει του 12ου συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο από 4-6 Οκτωβρίου στο Metropolitan Expo. Με βάση τα στοιχεία της ΟΝΝΕΔ, πέραν του υπερδιπλασιασμού των μελών και των συνέδρων σε σχέση με την αντίστοιχη διαδικασία του 2016, ραγδαία είναι και η βελτίωση των δεικτών όσον αφορά τη συμμετοχή των γυναικών αλλά και των ηλικιών κάτω των 22 ετών.

Δέρβος – Μαρινάκης

Μετά τη νίκη της Ν.Δ. στις εκλογές της 7ης Ιουλίου αναμενόταν ότι το γενικότερο πολιτικό κλίμα θα ευνοούσε τη συμμετοχή, όμως στελέχη της ΟΝΝΕΔ αποδίδουν την αύξηση-ρεκόρ των μελών και κατ’ επέκταση του Σώματος του 12ου συνεδρίου κυρίως στην επιτυχημένη τριετία της προεδρίας του Κώστα Δέρβου στην οργάνωση της «γαλάζιας» νεολαίας, αλλά και στην υποψηφιότητα του Παύλου Μαρινάκη για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τα στελέχη της ΟΝΝΕΔ, ο κ. Μαρινάκης, που αναμένεται να εκλεγεί νέος πρόεδρος και να διαδεχτεί τον Κώστα Δέρβο, φαίνεται ότι εμπνέει τόσο τον μηχανισμό της νεολαίας της Ν.Δ. όσο και ανένταχτους μέχρι στιγμής νέους. Υπενθυμίζεται ότι η ΟΝΝΕΔ είχε αυτοδιαλυθεί και ανασυσταθεί εκ του μηδενός από τον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά το φιάσκο του 2016.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.