ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ο Γιώργος Πατούλης φωτογραφίζεται κάτω από αφίσα του Τσίπρα και μιλάει για την… ρύπανση του περιβάλλοντος (φωτο)

Ο Γιώργος Πατούλης φωτογραφίζεται κάτω από αφίσα του Τσίπρα και μιλάει για την… ρύπανση του περιβάλλοντος (φωτο)

Έκκληση στον Αλέξη Τσίπρα να δώσει εντολή να σταματήσει η αφισορύπανση της Αττικής, απευθύνει με ανάρτησή του ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Μάλιστα συνοδεύει την ανάρτησή του, με μία φωτογραφία του κάτω από την αφίσα του Αλέξη Τσίπρα που θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στο φεστιβάλ της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στο Αλσος Γουδί.

Η ανάρτηση του Γιώργου Πατούλη

«Κύριε Τσίπρα, δώστε εντολή να σταματήσει άμεσα η αφισορύπανση της Αττικής. Η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να αξιοποιήσει τις νέες τεχνολογίες για να προβάλλει τις δράσεις της χωρίς να ρυπαίνει τις πόλεις μας, με σεβασμό στην ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας.

Σημειώνεται ότι η αφισοκόληση των νεολαίων του ΣΥΡΙΖΑ ήδη προκάλεσε και πολιτική αντιπαράθεση, με την Νέα Δημοκρατία να καταγγέλλει την αξιωματική αντιπολίτευση για υποκρισία.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «οι ομιλίες του Αλέξη Τσίπρα και των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ξεχειλίζουν από περιβαλλοντική ευαισθησία. Θρηνούν για τον Αμαζόνιο και την κλιματική αλλαγή και την ίδια στιγμή γεμίζουν με αφίσες τους δρόμους της Αθήνας!». Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει προγραμματίσει ομιλία στο φεστιβάλ ΣΠΟΥΤΝΙΚ την Κυριακή, για την οποία έχουν αναρτηθεί αφίσες σε όλη την Αττική.

Στην Νέα Δημοκρατία τονίζουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ και ως κυβέρνηση μιλούσε για το περιβάλλον και πως ως αντιμνημονιακοί θα μάζευαν τα σκουπίδια αλλιώς και «τελικά άφησαν την Ελλάδα καταδικασμένη με πρόστιμα από την ΕΕ για παραβίαση περιβαλλοντικών κανόνων!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/gpatoulis/status/1177500655616811008

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.